{ads}

HIDE

Viimased

latest

2021. aasta horoskoop

Pilt : freepik     Kõigepealt võite te kõik rahulikumalt h...

Pilt : freepik

 

 

Kõigepealt võite te kõik rahulikumalt hingata, sest 2021. aasta tuleb palju parem ja positiivsem, kui 2020! Astroloogilise poole pealt tegi kahe suure planeedi - Jupiteri ja Saturni - konjunktsioon, lahti ukse uude ajastusse, mis on täis lootust, optimismi ja vabadust. Veevalaja märk valitseb seda aastat, mõjutades meid oma kollektiivse ja idealistliku meelelaadiga, ähvardades tõugata ühiskonnas valitsevaid norme üsna tõsiselt. Aga kuidas mõjutab selline suund sodiaagimärke? 

 

 

 

 


2021. aasta -  Veevalaja aasta

2020. aasta detsembrikuust saadik lahkusid Jupiter ja Saturn praktilise meelega ja konservatiivsete hoiakutega Kaljukitse märgi, kus nad asusid mõlemad 2019. ja 2017. aastast. Mõlemad planeedid asuvad nüüd Veevalaja märgis, kes on tuntud oma revolutsioonilise meelelaadi ja uuendusliku maailmavaate poolest. Astroloogilise külje pealt tähendab see, et 2021. aasta toob meile ennenägematut progressi humanitaar-, tehnoloogia - sotsiaalsete liikumiste ja kollektiivse tundlikkuse valdkonnas. Selle uue ajastu algus tõotab tuua kaasa palju rohkem ettevõtlikke ideid, kui varem ja uusi algatusi, samal ajal muutes meie maailma palju virtuaalsemaks ja digitaalsemaks. 

Selle kosmilise tõusulaine ajal on vajalik jääda kannatlikuks. Kokkuvõttes on igaühe vastutustunne kogu aastat läbiv võtmesõna. Meie ühised püüdlused parema ühiskonna ülesehitamiseks mõjutavad väga tugevalt seda aastat, eriti kevadel, kui aktiivne ja tegus planeet Marss jõuab Kaksikutesse, tuues enesega kaasa uue astroloogilise ajastu 21. märtsil. Just sellel hetkel võtab meie elu uue pöörde ja meil tekib tunne, et just nüüd algab see aasta tõeliselt.

Kuu loomine 11. aprillil on ideaalne hetk selleks, et paika panna uued eesmärgid ja kavatsused, mida sa selle aasta jooksul ellu viia tahaksid. Sest paljud neist uutest kavatsustest ja ettevõtmistest täituvad Jäära märgis asuva täiskuu ajal 20. oktoobril 2021, võimaldades meil astuda vastu aasta lõpule palju paremate tulevikulootustega.

 

 

 


JÄÄRA 2021. aasta HOROSKOOP

SÕNNI 2021. aasta HOROSKOOP

KAKSIKUTE 2021. aasta HOROSKOOP 

VÄHI  2021. aasta HOROSKOOP

LÕVI 2021. aasta HOROSKOOP 

NEITSI 2021. aasta HOROSKOOP 

KAALUDE 2021. aasta HOROSKOOP 

SKORPIONI 2021. aasta HOROSKOOP 

AMBURI 2021. aasta HOROSKOOP 

KALJUKITSE 2021. aasta HOROSKOOP 

VEEVALAJA 2021. aasta HOROSKOOP 

KALADE 2021. aasta HOROSKOOP 

 

 © 2020 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole