{ads}

HIDE

Viimased

latest

2021. aasta horoskoop : Kaljukits

  Pilt : freepik ...

 

Pilt : freepik

2021. aasta kutsub sind üles mõtlema tõsiselt selle üle, mida sa oma elus teha tahad. See on ilus aeg selleks, et organiseerida oma isiklikku eelarvet ja vaadata üle oma rahaline seis. 2021. aasta võib tuua kaasa suuri kulutusi aga samas võib see olla ka aasta, mis toob palju sisse ja on majanduslikult väga hea, kui sa oskad korralikult oma kaarte välja mängida. Alusta sellest, et sa teed väikesi samme selleks, et ellu viia suuri unistusi. Ümbritse end inimestega, kes toetavad su väärtushinnanguid, inspireerivad sind ja aitavad sul paremaks saada.

 

 

 


Armastus

2020. aasta vallandas mitmeid võimuvõitlusi sinu ja su kaaslase vahel. 2021. aasta tuleb natuke parem aga mitte päris kerge. Sa paned endale ise pinget peale (ja oma kallimale), selleks, et su suhe oleks täiuslik. Katsu rahulikult asja võtta ja usalda seda, kes jagab sinu elu või võib sinna sellel aastal tulla. See aitab parandada teie suhet ja tuua värskust. 


Karjäär

Selle aasta läbijooksev teema on rahaasjade muutmine. Võib-olla tahad sa alustada ettevõtlusega ja oma är püsti panna. Uuenduslik võimalus võib su saatust ja kogu elu muuta 2021. aastal.


Kommentaare ei ole