{ads}

HIDE

Viimased

latest

2021. aasta horoskoop - Veevalaja

Pilt : freepik      Nii nagu 2021. aastaga algab Veevalaja...

Pilt : freepik

 

 

 Nii nagu 2021. aastaga algab Veevalaja ajastu, muudab aasta täiesti sinu elu. Jupiter ja Saturn jõuavad sellel aastal sinu märki ja parandavad kõiki su elu valdkondi. Jupiter annab sulle usku, lootust ja optimismi selleks, et viia oma unistusi ellu. Saturn aga kutsub sind üles töötama oma teisi tugevaid külgi selleks, et edu saavutada nagu vastupidavus, kohanevus ja liigne tundlikkus. Sa pühendud veelgi rohkem ja tõsisemalt poliitilistesse ja humanitaarsetesse põhjustesse, mis su südamel on. Oma kogukonna jaoks oled sa tõeliseks inspiratsiooniks. Sinu juhtimise all muutub maailm paremaks paigaks.

 

 

 


Armastus

2021. aasta muudab täiesti sinu vaateid armastuse suhted. Iga kord, kui Saturn ja Jupiter vastanduvad sellel aastal ( 17. veebruar, 15. juuni, 24. detsember) hakkad sa küsimuse alla panema oma uskumusi ja arusaamisi kooselust. Sa tahad ja vajad vabadust ning põgened piirangute ja kohustuste eest. Sa tahad elada põnevat ja kirglikku elu, viia ellu oma suuri unistusi. Kui sa oled suhtes, siis ole avameelsem ja katsu rääkida koos oma kaaslasega sellest, kuidas muuta oma suhet paremaks.


Karjäär

 Ãœks muutus sellel aastal võib täielikult muuta kogu su karjääri. Võib-olla hakkad sa tegelema mõne kõrvaltööga, mis sulle raha sisse toob või leiad mõne parema töökoha, mis tagab sulle parema palga. 


Kommentaare ei ole