{ads}

HIDE

Viimased

latest

2021. aasta horoskoop - Ambur

Pilt : freepik      See aasta tõotab tulla väga põnev uute...

Pilt : freepik

 

 

 See aasta tõotab tulla väga põnev uute kohtumiste, suhtlemise ja uute kontaktide suhtes. See viis, kuidas sina end väljendad, mõjutab väga palju sinu ja teiste elu. Sa õpid olema rohkem teiste jaoks olemas ja pöörama neile tähelepanu läbi oma tegude ja sõnadega. Sinu igapäevased suhted teistega muutuvad palju paremaks ja rikkalikumaks. Sinu 2021. aasta on täis häid võimalusi, suhtlemist ja uusi sõpru.





Armastus

Minevikus saadud armuvaludest on raske üle saada aga kui sa lased lahti ja vabastad end hirmust, mis su hingepõhjas ikka alles on, siis suudad sa leida hingelise kontakti ühe väga tähtsa inimesega sellel aastal. Selle aasta päikesevarjutused ( 26. mai , 10. juuni ja 4. detsember) kingivad sulle kolm võimalust alustada uue suhtega (või alustada uue etapiga oma käesolevas suhtes) aga ainult siis, kui sa selleks ise valmis oled.


Karjäär

Hea aasta, mis võimaldab sul oma oskusi ja teadmisi testida. Kui su pingutused on sama kõrged, kui su ambitsioon, siis võid sa teha suurt karjääri sellel aastal. Kuidas ka ei ole, sinu tavaline töörutiin hakkab kaduma.

Kommentaare ei ole