{ads}

HIDE

Viimased

latest

2021. aasta horoskoop - Skorpion

Pilt : freepik      Sa keskendud oma sisemisse pühamusse j...

Pilt : freepik

 

 

 Sa keskendud oma sisemisse pühamusse ja emotsionaalse turvavõrgu tegemisse sellel aastal. 2021. aasta kutsub sind üles leidma tasakaal oma isiklike vajaduste ja teiste suhtlemise vahel. Loo oma suhetes kord ja ümbritse end ainult nende inimestega, kes väärivad sinu usaldust. Kui sa oled mõtelnud eemalduda mõnedest pereliikmetest või öelda neile välja seda, mida sa arvad, siis praegu on selleks õige hetk. Sa teed suurpuhastuse oma tuttavate seas ja oled valmis riskima suurelt, selleks, et elada paremini ja õnnelikumalt.

 

 

 


Armastus

Valmistu selleks, et 2021. aasta tuleb armastuse külje pealt väga suurte tõusude ja mõõnadega. 17. veebruaril, 15. juunil ja 24. detsembril võimalikud pinged koduseinte vahel. Sa tahad vabaneda end vähimatestki takistustest. Ole avameelsem ja räägi oma emotsionaalsest seisundist, sest sa vajad kedagi, kellega jagada oma kõige salajasemaid tundeid.


Karjäär

Sellel aastal annab Uraan sulle võimaluse eelarvet kasvatada ja muuta suhtumist oma töösse. Võib-olla on sind ootamas ametikõrgendus või tahad sa alustada ettevõtlusega. Kuidas ka ei ole, sinu rahaline seis paraneb läbi selle.

Kommentaare ei ole