{ads}

HIDE

Viimased

latest

2021. aasta horoskoop - Kaalud

  Pilt : freepik  Head reisi, Kaalud! Põhjasõlm Kaksikutes ...

 

Pilt : freepik

 Head reisi, Kaalud! Põhjasõlm Kaksikutes avab su piire terve aasta jooksul... isegi, kui need piirid on pigem vaimset laadi, kui füüsilist. Järgnevate 12 - kuu jooksul sa avastad, uurid, õpid ja jagad oma teadmisi ja tarkust. Mis ka ei juhtu, see aasta on täis armastust, rõõmu ja edu. Ole valmis kasutama ära lõpuks ometi kogu oma potentsiaali.

 

 

 


Armastus

2020. aasta oli eriti keeruline armastuse külje pealt. Seega sa võid hingata rahulikult, sest 2021. aasta tuleb palju entusiastlikum. 26. märts alustab täiesti uut tsüklit sinu armuelus. Oodata on mitmeid kirglikke hetki ja palju romantikat. Kui sa oled kellegagi koos, siis on käes õige hetk, et muuta oma suhet tugevamaks ja alustada mõne suure ja ühise projektiga.


Karjäär

Sellel aastal paistad sa silma oma eriti geniaalsete ja leidlike ideede poolest. Koos Jupiteriga, kes mõjutab su loomingulisust ja tööd kogu aasta jooksul, ei tule sul headest ideedest puudu. Veelgi parem, Saturn aitab sul keskenduda ja tagab praktilise aspekti, mida sa oma mõtete teostamiseks vajad.

Kommentaare ei ole