{ads}

HIDE

Viimased

latest

2021. aasta horoskoop - Neitsi

Pilt : freepik      2021. aasta annab sulle võimaluse hool...

Pilt : freepik

 

 

 2021. aasta annab sulle võimaluse hoolitseda oma vaimse ja füüsilise tervise eest. Kui sa tahad korrastada oma toitumist, hakata tegelema spordiga või hakata elama tervislikumat elu, siis peagu on selleks kõige õigem hetk. Võta kontroll oma elu üle enda kätte, tegele asjadega, mis panevad sind end paremini tundma ja panevad sind ennast tugevamana ja vajalikumana tundma. Võta aega puhkamiseks ja oma energia tasakaalustamiseks ja leidmiseks, mida sa võib-olla 2020. aastal kaotasid.

 

 

 


Armastus

Tulemas on ilusaid ja meeldejäävaid hetki armastuse valdkonnas sellel aastal. Räägi oma kaaslasega oma hirmudest, vajadustest ja soovidest. Sul võib olla mõningaid takistusi ette selle jaoks, et normaalsemat suhet saavutada: vaata, et sa suudad end vabastada oma mineviku hirmudest ja ära tee enam samu vigu, mida vanasti. Leia aega, et ravida oma südant enne uude suhtesse minekut.


Karjäär

Muutused on head asjad ja sellel aastal võivad muutused sind juhtida selle ametikoha juurde, mis sulle tõesti huvi pakub. Ole tähelepanelik juunikuus, sest sinu karjäär võib võtta täiesti teise suuna tänu Kaksikute märgis aset leidva päikesevarjutusele. Jaga oma ametialaseid unistusi nendega, kes suudavad sul aidata muutusi korda saata.

Kommentaare ei ole