{ads}

HIDE

Viimased

latest

2021. aasta horoskoop - Lõvi

  Pilt : freepik   2021. aasta tõstab valguse kätte sinu s...

 

Pilt : freepik

 

2021. aasta tõstab valguse kätte sinu suhted, sõbrad, kaastöötajad ja ühiskondlikud läbikäimised. Tähed aitavad sul parandada suhet ja läbikäimisi inimestega, kes väärivad sinu usaldust. Sa väärtustad suhtlemust lähedastega sellel aastal ja jääd selgeks selles suhtes, mida sa tahad anda ja saada. Sa õpid rohkem võrdsust ja järeleandmisi tegema, samal ajal väljendades ka oma soove ja vajadusi. Sul tuleb häid võimalusi, mille jooksul oma rolli kindlaks määrata erinevates valdkondades. Sa näed tõesti vaeva, et su era- ja tööelu vahel oleks tasakaal.

 

 

 


Armastus

Sellel aastal mõtled sa rohkem, kui kunagi varem armastusele. Ole valmis selleks, et keegi su ellu saabub ja võta seda suhet tõsiselt. Kui sa aga oled juba kellegagi koos, siis on aeg lahendada kõik vanad probleemid, mis ei lase sul usaldada teda ja muuta oma suhet tugevamaks. Kui sa oled vallaline, siis sinu eesmärk on leida keegi, kes tahab samuti pikka ja tõsist suhet nagu sinagi. Kuula oma südant ja järgne oma intuitsioonile.


Karjäär

Uraan ja Saturn raputavad päris kõvasti su karjääri kogu aasta jooksul. Võib-olla on oodata muutusi aga need on pigem positiivsed, eriti sinu rahakoti jaoks. Sinu ametialaste kontaktide nimekiri ainult pikeneb ja palju häid võimalusi on tulemas.

Kommentaare ei ole