{ads}

HIDE

Viimased

latest

2021. aasta horoskoop - Vähk

Pilt : freepik ...

Pilt : freepik

 

 

 2021. aasta kutsub sind üles vabastama end suhetest, rollidest ja uskumustest, mis ei toimi enam sinu elus. Vähehaaval hakkad sa oma krabikestast välja tulema. Sa hakkad rääkima oma soovidest, hirmudest, vajadustest ja unistustest. Sa ei taha olla enam nii kodulembene, kellena kõik sind tunnevad, sa tahad avardada selle asemel oma geograafilist ja akadeemilist silmaringi. Sellel aastal on prioriteet sinu elus su emotsionaalne, füüsiline, vaimne ja spirituaalne tervis. 

 

 

 


Armastus

Sa oled niivõrd pühendunud kogu hinge ja südamega teisele inimesele, et unustad väga tihti iseenda. Peale kogu seda draamat, mida sa 2020. aastal läbi elasid, oled sa õppinud, et sa pead tõsiselt oma piirid paika panema. Sa pead õppima oma arvamust ja positsiooni kaitsma ning tundma end turvaliselt sellisena nagu sa oled. 30. jaanuarist kuni 21. veebruarini liigub Merkuur retrograadselt, pannes proovile sinu oskust piire panna.


Karjäär

Tähtsad lepingud ja läbirääkimised on sinu selle aasta kestvad tegevused. Ära unusta lugeda läbi hoolikalt kõiki lepingu punkte. Sa suudad ka paremini avalikkuse ees sõna võtta ja öelda seda, mida sa oma töö juures muuta tahaksid.

Kommentaare ei ole