{ads}

HIDE

Viimased

latest

2021. aasta horoskoop - Kaksikud

Pilt : freepik      2021. aastal laiendad sa oma silmaring...

Pilt : freepik

 

 

 2021. aastal laiendad sa oma silmaringi palju rohkem, kui kunagi varem. Kas siis reisides või hakates midagi uut õppima, lõpetades nende raamatute lugemise, mis sul on pooleli jäänud või siis hoopis hakates tegelema millegagi, millest sa ammu oled unistanud. Sul on teadmistejanu peal ja sa vajad intellektuaalset ergutust. Näe suurelt ja usu iseendasse, kõik on võimalik, kui sa usud ise sellesse. Võimalik, et sinu filosoofilised uskumused muutuvad ja sa leiad hingerahu tarkusest ja enesearengust. 

 

 

 


Armastus

Selle aasta päikesevarjutused tõukavad sinu suhte sektorit suurel määral takka, seega sa võid oodata seda, et kõik see, mida sa seni oled armastusest uskunud, osutub valeks. Ole avatud uutele võimalustele. Midagi lihtsalt peab muutuma. Kui sa oled kellegagi suhtes, siis ole valmis selleks, et tähed teid proovile panevad ja teie teele mõned takistused saadavad. Suhtle sellepärast rohkem, see aitab teil väljakutsetega toime tulla.


Karjäär

Suurema osa aastast asub Neptuun sinu karjääri sektoris ja seetõttu otsid sa sügavamat mõtet oma tööle. Päikesevarjutus sinu märgis 2021. aasta juunis aitab sul leida seda, millega sa tõesti tegeleda tahaksid selle asemel, et teenida lihtsalt leivaraha.

Kommentaare ei ole