{ads}

HIDE

Viimased

latest

2021. aasta horoskoop - Sõnn

  Pilt : freepik   2021. aastal pead sa selgust tegema oma...

 

Pilt : freepik

 

2021. aastal pead sa selgust tegema oma soovides ja vajadustes selleks, et leida teatud stabiilsust ja kindlust oma elus ja samuti rahaasjades. Kõik läheb hästi aga ainult tingimusel, et sa ei jää loorberitele puhkama. Sa pead kõvasti tööd tegema ja vaeva nägema aga kõik sinu pingutused leiavad väärilist tasu. Sinu suhtes tuleb see aasta väga soodne, tõstes sind kõrgemale, kui sa kunagi oleksid oodanud ja muutes sinu sotsiaalset staatust. Ära kahtle iseenda võimetes ja universum hoolitseb kõige muu eest. Ja ära unusta võtta ka aega selleks, et elu nautida.

 

 

 


Armastus

Sa jätad mineviku selja taha ja oled avatud uute, põnevate ja romantiliste hetkede jaoks (eriti 17. jaanuaril, 17. veebruaril, 15. juunil ja 24. detsembril). 19. novembri kuuvarjutus märgib midagi olulist sinu ja su elukaaslase vahel. Ole valmis väga eriliseks sündmuseks. 

 

Karjäär

2021. aasta toob kaasa suuri muutusi sinu tööalases elus. Jupiter ja Saturn aitavad sul karjääri ja edusamme teha, pakkudes sulle väga häid ja täiesti üllatavaid võimalusi. Ole valmis ka selleks, et sa võid ise alustada ettevõtlusega.

Kommentaare ei ole