{ads}

HIDE

Viimased

latest

2021. aasta horoskoop - Jäär

Pilt : freepik ...

Pilt : freepik

 

 

 2020. aasta andis sulle palju õppetunde. Sa õppisid kannatlikkust, sihikindlust ja iseendasse uskuma. 2021. aastal kasutad sa seda uut jõudu selleks, et paremini teistega koostööd teha ja viia ellu need eesmärgid, mis mõjutavad sinu suhet teistega. Kogu aasta jooksul tegutsevad Jupiter ja Saturn agaralt sinu sõprade sektoris ning mõjutavad ka sinu tegevusi ja sotsiaalset õiglustunnet. See on õige aeg selleks, et ühineda poliitiliste liikumistega, mis on sulle südamelähedased ja liituda inimestega, kes jagavad sinuga samu väärtushinnanguid. Sul on vahendid, mille abil muuta nii palju maailma ja elu, kui võimalik. Samuti on see hea aasta, et hoolitseda nii oma südame, kui keha eest, ning hakata tegelema näiteks mõne enesearenguga.

 

 

 

 

Armastus

Keegi sinu tutvusringkonnast võib muutuda sinu jaoks tähtsamaks, kui sõber! Kui sa peaksid aga armuma oma sõpra, siis katsu teha esimene samm kohe 2021. aasta alguses. Vallaliste ja suhtes olevate Jäärade jaoks kujuneb märtsi lõpp eriti kuumaks ja kirglikuks kuuks. Kui sa oled juba suhtes, siis ilmselt sellel aastal hakkate te tegelema ühe väga tähtsa ühise projekti kallal.

 

Karjäär

Sinu rahaasjad ja sotsiaalne staatus muutuvad sellel aastal radikaalselt ja seda heas mõttes. Universum annab sulle palju uusi ja häid võimalusi raha teenimiseks. Koos hea õnne planeedi Jupiteriga, mis mõjutab suurel määral su sotsiaalset sektorit sellel aastal, on see ideaalne aasta selleks, et luua uusi professionaalseid kontakte ja täita oma märkmik otsast otsani.

Kommentaare ei ole