{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vaata, mida meie jaoks varuks on 30. detsembri täiskuul

 Astroloogilise külje pealt on see 2020. aasta lõpp eriti pingeline. Peale detsembrikuu alguses aset leidnud  täielikku päikesev...

 Astroloogilise külje pealt on see 2020. aasta lõpp eriti pingeline. Peale detsembrikuu alguses aset leidnud  täielikku päikesevarjutust, millele järgnes 21. detsembri kahe hiigelplaneedi Saturni ja Jupiteri suur konjunktsioon, ennustades ette radikaalseid muutuseid 2021. aastaks, on aasta viimane täiskuu sama emotsiooniderikas. Täiskuu asub Vähi märgis ja tõuseb 30. detsembril, lõpetades 2020. aasta palju optimistlikema toonidega, kui viimased kuud seda olnud on.

 

Foto : unsplash

 

Täiskuu asub tundliku ja emotsionaalse Vähi märgis ning võib meid muuta seega eriti tundlikeks ja õrnadeks. Vähi tähtkuju valitsev planeeti on Kuu ise, mis on hällitanud aegade algusest tema emotsioone ja tundlikkust kõige paremini. Ära karda oma tunnetega vastu seista ja neid väljendada vastavalt vajadusele. See sisekaemuslik sodiaagimärk kutsub meid mõtlema rohkem iseendale, kaitsma oma südant ja hinge, hoidma oma kodu. Õnneks oleme me jõudnud pragmaatilise Kaljukitse aega, mis aitab meil hoida jalad kindlalt maa peal ja mitte lasta tunnetelainetel üle pea kokku lüüa.

 

 

 

 

Seekordne täiskuu on eriti vabastava toimega kõikidele sodiaagimärkidele. See on hetk selleks, et lasta lahti minevikust ja lihtsalt olla. Kasuta täiskuu ravivat ja taastavat energiat selleks, et lasta minna kõigel, mida sa enam oma ellu ei vaja. Jäta 2020. aastasse kõik see, mis sellesse aastasse jääma peab Seekordne täiskuu on meie väljapääsu uks kõikidele ja just seda meil vaja ongi, et jätta hüvasti nende viimase 365. päeval üle elatud emotsionaalsete Ameerika mägedega, millega meil kõigil tegemist tuli teha. 

 

Me kõik kaotasime sellel 2020. aastal midagi: oma aega, tööd, lähedasi, lootust... 

Kui sa ei ole võtnud aega, et ravida end terveks nendest kaotustest, siis kasuta täiskuu energiat selle tegemiseks. Kui sa oled kaotanud tänu pandeemiale kontakti inimestega, keda sa armastad, siis oled sa kaotanud kontakti iseendaga. Täiskuu raviv toime aitab sul aga lahti lasta ja saada oma kurvastusest ja valust üle. 

 

 

 

 


Lase oma valu välja

Vähi tähemärk on tõenäoliselt üks sodiaagi emotsionaalsematest ja tundlikematest märkidest. Teda valitsev Kuu ainult võimendab tema emotsionaalsust. Lase täiskuu energial enda hingepõhjast tuua välja kõik tagasihoitud tunded ja ära karda lihtsalt tunda seda, mida sa tunned. See ei ole ilmselt kõige meeldivam ja parem hetk aga see aitab sind valust vabastada. 


Võta aega iseenda jaoks

Vähk on kodulembene ja introvertne märk. Tal on vaja aega iseendale ja sellistel hetkedel sulgub ta iseendasse, et end taas hästi tunda. Seega on see ideaalne hetk selleks, et istuda kaminatule paistel ja juua sooja kakaod, pleedi sisse kerra tõmbununa. Täiskuu, mis asub selle peaaegu emalikult hoolitseva Vähi märgis, kutsub meid ka üles hoolitsema rohkem oma kodu ja lähedaste eest. 

 

 

 

 


Lase minevikust lahti

Seekordne täiskuu on võimalus selleks, et öelda hüvasti kõigele sellele, mis väärib jääda 2020. aastasse. See on hetk, et lasta lahti ja jätta minevik selja taha selleks, et minna 2021. aastasse palju rahulikumalt. Lase lahti inimestest ja asjadest oma elus, mis sind tagasi hoiavad ja mis ei lase sul edasi liikuda.

 

Milliseid sodiaagimärke detsembrikuu täiskuu kõige rohkem mõjutab? 

Vähi tähtkujus sündinud inimesi mõjutab seekordne täiskuu eriti positiivselt. Õhu- ja tulemärkide all sündinud inimesed võivad tunda aga emotsionaalset rahutust ja tunda end selle tõttu halvasti. Katsu aega maha võtta ja leida üles oma sisemine mina.



© 2020 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole