{ads}

HIDE

Viimased

latest

Milliseid tähemärke mõjutab kõige rohkem 2020. aasta viimane täiskuu?

 30. detsembril on taevas aasta viimane täiskuu. Milliseid sodiaagimärke seekordne täiskuu aga eriliselt soosib?    ...

 30. detsembril on taevas aasta viimane täiskuu. Milliseid sodiaagimärke seekordne täiskuu aga eriliselt soosib? 

 

Foto : unsplash

Kaksikud ( 21. mai - 21. juuni)

Pole kindel, kas sa oled selleks valmis või ei ole (parem oleks, kui oled) aga sind ootab ees üks väga ilus kohtumine. Pigem romantilisel pinnal.  Kohtumine, mis paneb sind nägema tulevikku läbi roosade prillide. Ära lase end sellest uuest leegist aga liiga ruttu läbi põletada.

Kui sa aga ei ole vallaliste nimekirjas, siis võta teadmiseks, et sinul ja su elukaaslasel võib tekkida soov alustada täiesti uue projektiga. Vii need unistused ja ideed ellu, mis teile sellel täiskuu ajal tulevad, sest need toovad teile palju edu ja kuulsust tulevikus! 

 

 


Neitsi ( 24. august - 23. september)

Kes on see õnneseen, keda saadab erakordselt suur õnn armastuses sellel nädalal? See oled sina, kelle südant Amor oma noolega sihib. Ja sa võid selle üle uhke olla.

Muidu aga märkad sa, et sellel külmal aastaajal märkavad lõpuks ometi kõrgemalseisvad inimesed sinu talenti ja näevad sinus potentsiaali, see võib sulle tagada aga ametkoha kõrgendust töö juures. Kui muutused sinus aga hirmu tekitavad, siis pead sa õppima oma kartustest üle olema. 


Skorpion ( 24. oktoober - 22. november)

Kas sulle meeldivad üllatused? Loodetavasti see nii on, sest armastuse pinna pealt võib see täiskuu su elu kardinaalselt muuta. Miski ütleb, et suur armastus on sinu ellu tulemas just praegu! Katsu vähemalt teeselda üllatust, muidu rikud sa kõik ilusa ära.

Sind on ka töö juures ootamas ilusad ja meeldejäävad hetked. Võib-olla on tegemist suurema preemiaga, kui sa ootasid või mõne muu ootamatu sissetulekuga. Või on tegemist hoopis ametikõrgendusega? 

 

 

 


Kalad ( 20. veebruar - 20. märts)

Saatus on sinu teele toomas armastust, mis algab suure A tähega ja seda hõbekandikul.

Sama hea õnn saadab sind ka teistes eluvaldkondades. Võib-olla ootavad sind ees tööalased muutused? Kuidas ka ei ole, tegemist on millegagi, mis aitab sul igapäevasest rutiinist välja tulla ning elada nii nagu sa sellest unistanud oled. 

Kommentaare ei ole