{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millise tähemärgid unistavad kõige rohkem ja millised kõige vähem?

  foto : unsplash / Oleksanda Bardash      Millised sodiaag...

 

foto : unsplash / Oleksanda Bardash

 

 

 Millised sodiaagimärgid unistavad kõige rohkem ja millised on kõige pragmaatilisemad? 

Kõik inimesed unistavad. Mõned unistavad ainult rohkem, kui teised. Nad võiksid teistele anda isegi tunde, kuidas unistada. Sodiaagimärkide seas on neid, kes katsuvad iga hetke võimalikult hästi ära kasutada, et viia oma plaane ellu ja teha midagi. Ja siis on neid, kes kasutavad iga hetke, et lasta oma kujutlusvõimel lennata, olla oma unistuste maailmas, luuletada või lihtsalt hõljuda pilvedel. 

 

Millised sodiaagimärgid on kõige suuremad unistajad? 

Edetabel

 

 

 

 

KALAD

Kalad ei kuula alati, kui sa nendega räägid. Kalade märki valitseb Neptuun - unistuste ja alateadvuse planeet ja ilmselt see ongi põhjuseks, miks Kalad elavad omas mullis ja käivad ringi, pea pilvedes. Nad on hajameelsemad, kui keegi teine ja unistamine on miski, mis annab nende elule mõtte. Kalad ise oskavad unistamisest aga kasu lõigata, pidades iga päev korralikult oma unistuste päevikut enda peas.

 

VÄHK

Vähk on sellepärast suur unistaja, et ta magab palju. Vähk on Kuu kaitsealune ja soosik, unistamine on üks võimalustest, kuidas peituda oma kaitsva kesta alla. Kaitsva kesta all on Vähil unistuste maailm peidus, kust võib leida ka pool tosinat lõpetamata kirjateost ja luuletust. 

 

VEEVALAJA 

Veevalaja on väga hea suhtleja ja kohe oskab isegi teistega ühist keelt leida. Kui aga jutuajamine peaks tema jaoks igavaks muutuma, kaotab ta huvi ja hakkab oma peas mõtlema uutele, palju huvitavamatele asjadele, lülitades end täiesti hetkest välja. Seda ei maksa isiklikult võtta. 


AMBUR

Ambur on alati oma mõtetes kusagil mujal : palju kõrgemal, palju kaugemal, ükskõik kus aga mitte seal, kus ta hetkel on. Ta unistab kogu aeg, kui ta midagi teeb : unistab reisimisest, mõtleb filosoofia ja poliitika peale. Kas sa arvad, et ta imetleb vaadet aknast välja vaadates? Tegelikult keerlevad tema mõtted juba hoopis muude asjade ümber.

 

 

 


SKORPION 

Skorpioni näost ei loe kunagi välja midagi, ta ilme jääb muutumatuks ka siis, kui ta unistab. Sellepärast ei olegi võimalik aru saada, kas ta sind hetkel kuulab või uitab omas maailmas. Tegelikult ei kuulanud ta sinu viimast lauset aga see ei loe, sest tal on silmad ja ta näeb. Ta vaatleb sind kogu aeg ja tänu sellele vastab ta huupi. 


KAKSIKUD

Väga raske on selgeks teha, mis toimub Kaksikute peas aga me katsume seda siiski teha. Kaksikutel on oskus võtta osa nii vestlusest, kui olla oma mõtetes. Kaksikute märki valitseb planeet Merkuur ja selle tõttu tunnevadki Kaksikud nii ruttu igavust. Kaksikutel on oma peas tavaliselt mitu muud ja palju huvitavamat vestust käimas samal ajal, kui sina alles sõnu otsid. 


KAALUD

Kaalud ei ole suured unistajad, pigem mõtlevad nad pingsalt, millist otsust nad peaksid langetama (see aga võtab meeletu aja) ja samuti, kuidas muuta maailma paremaks paigaks. Kaalude planeet on armastuse-, ilu- ja harmoonia planeet Veenus. Kui sa näed, et Kaksikute esindaja korraga vestluse jooksul eemalolevaks muutub, siis võid sa kingel olla, et ta mõtleb, kuidas muuta oma kodu palju hubasemaks. Seega on tegemist kasuliku unistusega. 


SÕNN

Kui Sõnn muutub eemalolevaks ja sa temalt küsid, mille peale ta mõtleb, siis suure tõenäosusega vastab ta sulle, et mitte millegi peale. 

 

 

 


LÕVI

Lõvi ei tea, mida unistamine tähendab, sest tema näost on näha kohe nii rõõmu, kui muret, mida ta tunneb. Ta mõtleb ka kõva häälega, pomisedes endamisi : "See peaks huvi pakkuma teistele.". Lõvid ei unista ja ei lase teiste ka rahus unistada. 


JÄÄR

Tubli tulemärgina on Jäär harjunud tegutsema, mitte unistama. Tal on kogu aeg midagi pooleli. Ta ei hakka niisama istuma ja mõtisklema, ta elab ennast välja läbi töö tegemise. 


NEITSI

Neitsi märk jääb Kaladega opositsiooni. Neitsi on pragmaatik ja mõtleb alati praktiliselt. Tal on jalad kindlalt maa peal. Tema jaoks on kõige tähtsam see, mis on kasulik. Kui tal ongi aega üle, otsib ta lahendusi oma probleemidele. Ta ei unista, ta teeb tööd. 


KALJUKITS

Ka Kaljukits on praktilise mõtlemisega. Kaljukits on Saturni soosik, sellepärast tahab ta kasutada iga hetke selleks, et saada iseenda paremaks versiooniks. Tal ei ole lihtsalt aega unistamiseks.

 

Kommentaare ei ole