{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : septembrikuu algus toob head õnne kolme tähemärgi esindajatele

foto : unsplash / Yeshi Kangarang      Septembrikuu esimene...

foto : unsplash / Yeshi Kangarang

 

 

 Septembrikuu esimene nädal toob head õnne osade tähemärkide esindajatele. Õnne, raha, armastust ja tervist. 

Uus kuu ongi algamas. Peale kiiret ja toimekat suve, on uus kooliaasta algamas ning see tähendab, et suvepuhkused on selleks korraks läbi ja aeg on asuda taas oma argielu toimetuste juurde. Ka planeetide energia muutub kiiremaks. Veenuse retrograad on läbi saamas, koos sellega saab läbi ka murtud südamete hooaeg, mida armastuse planeedi retrograadne liikumine põhjustas. Merkuuri kurikuulus retrograad on aga alanud, mis iga kord põhjustab suurt stressi, segadust, olmeprobleeme, tehnikahäireid ja omavahelisi arusaamatusi. Planeet Uraan ei aita aga olukorda lahendada, alustades omakorda retrograadset liikumist. Selle tõttu võib kõike juhtuda ja kõigeks tuleb valmis olla. Tähtis on teha õigeid valikuid, sest Jupiteri retrogrodraad on samuti algamas 4. septembril, mis soovitab meil kindla peale välja minna, selle asemel, et oma andekust tõestada. Kui see kõik tundub sinu jaoks liiga segane, siis ära muretse, septembrikuu algus toob suurt õnne vähemalt kolme tähemärgi esindajatele. 


Milliste tähemärkide esindajatele toob septembrikuu algus suuremat õnne? 

 

 

VEEVALAJA

Marsi sisenemine Kaalude märki (Veevalaja sõbramärk) toob Veevalajale suurt õnne kaasa. Veevalaja teab, mida ta tahab ja teab, kuidas seda saada. Ta leiab toetajaid, keda ta vajab selleks, et oma plaane ja eesmärke ellu viia. Ta leiab kuulajaid, toetajaid ja abilisi just õigel hetkel, kes aitavad tal oma unistusi teoks teha. Septembrikuu algus toob Veevalajale mitu erakordset head võimalust, tänu millele ta võib oma suurimadki unistused ellu viia. Head võimalused hakkavad avanema peamiselt just tänu Veevalaja tutvustele. Septembrikuu algab Veevalaja jaoks väga heade uudistega, mis teevad ta tuju rõõmsaks. Aeg on näha tulevikku helgemas valguses, sest lõpuks ometi leiab ta vahendid, mida ta on otsinud. Nii era-, kui tööalases elus on teda ees ootamas mitu väga head üllatust. Augustikuus ei läinud asjad päris nii nagu Veevalaja oleks seda soovinud, nüüd hakkavad lõpuks ometi kõik asjad tema elus liikuma. 

Ta peab lihtsalt kuulama iseennast, nägema märke, mida elu talle saadab ja keskenduma sellele, mida ta tahab. Ainult nii leiab ta selle, mida ta otsib. Ta peab usaldama elu, usaldama oma õnnetähte ja olema valmis selleks, et kõik tema elus võib muutuda, kui ta on täis head energiat, mida planeedid talle saadavad. Tänu Marsile on Veevalaja septembrikuu alguses õigel ajal, õiges kohas. Kõik muutub selgemaks, lihtsamaks ja rahulikumaks. 4. septembril lõppeb Veenuse retrograad, mis toob Veevalajale õnne armastuses ja rahaasjades. 

 

 


SÕNN

Kui terve septembrikuu ei tule võib-olla kokkuvõttes kõige kergem Sõnni jaoks, siis kuu alguses toovad planeedid Sõnnile suurt õnne. Järgnevatel päevadel saab Sõnn kasu lõigata Veenuse ja Merkuuri mõjust. Veenus toob Sõnni ellu armastust ühel või teisel moel, Merkuur aga toob Sõnnile häid võimalusi ja juhuseid kätte. Selleks, et ta saaks oma plaane ja eesmärke ellu viia, peab ta aga käised üles käärima ja tegutsema õigel hetkel. Planeetide poolt on Sõnnil aga roheline tuli, temast endast sõltub, mida ta selle hea õnne ja energiaga peale hakkab. 

Septembrikuu algus on hea ka selleks, et hoolitseda rohkem oma lähedaste ja iseenda eest. Oma töö- ja rahaasjade eest. Organiseerides kõike paremini, leiab Sõnn lahendused oma probleemidele, mida ta enne ei näinud. Kõik asjad hakkavad liikuma õiges suunas ja tänu sellele ei jää Sõnnil muud üle, kui võtta vastu seda, mida elu talle annab. 

 

 


JÄÄR

Jääral pole head õnne vaja, sest seda on tal isegi küllalt. Marss on aga otsustanud toetada teda kõikides tema ettevõtmistes, andes Jäärale jõudu ja energiat juurde. Marss on hetkel Jäära märgiga opositsioonis ja selle tõttu võtnudki Jäära eest hoolitsemise oma südameasjaks. Täis uut ja head energiat, ei jää Jäär ootama, millal head võimalused tekivad vaid ta loob ise oma võimalused. Ta leiab vahendid, mille abil oma tahtmist saada ja viia oma unistused ellu. Ta leiab lahendused oma probleemidele. 

Planeetide seis on ideaalne selleks, et Jäär saaks seda, mida ta tahab ja millest ta on unistanud. Suurt edu see talle ainult kaasa ei too, sest peaaegu kõik planeedid on hetkel retrograadis ja see tähendab, et ta peab olema ettevaatlik. Sellest hoolimata ei tule Jäära teele mitte ühtegi takistust, tähtis on ainult, et ta ei kasutaks oma plaanide elluviimisel jõudu, sest nii rikuks ta kõik ilusa ära.

Kommentaare ei ole