{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Hobuse aastal sündinud Ambur

     Hobuse aastal sündinud Ambur on ikka sama spontaanne nagu tema tähemärgile omane. Ta on rõõmus ja optimistlik inimene, ...

 


 

 Hobuse aastal sündinud Ambur on ikka sama spontaanne nagu tema tähemärgile omane. Ta on rõõmus ja optimistlik inimene, kes armastab oma elu ja tunneb siirast rõõmu kõige üle. Energiline ja ootamatu Hobune annab Amburile ainult elujõudu ja teadmistejanu juurde. Hobuse aastal sündinud Ambur on suur optimist. Tema elus peab kogu aeg olema liikumist ja tegevust, ta ei kannata igavust ja üksluisust. Ta tahab uusi muljeid ja kogemusi, selle tõttu unustab aga sageli keskenduda kõige olulisemale. Hobuse aastal sündinud Ambur on nagu suur laps, kes tahab kõike teada saada ja kõike tundma õppida. Tema elus ei ole sageli midagi püsivat ega kindlat, kõik on nagu üks suur kokkujuhtumuste jada. Ta võib palju kolida, tihti töökohta vahetada või siis hoopis mitu korda abielluda. 

Hobuse aastal sündinud Ambur on rõõmus, energiline ja ootamatu inimene, kes ei karda olla tema ise. Ta paistab teiste seast silma juba ainuüksi oma välimuse poolest, ta on alati valmis proovima uusi võimalusi ja käima tundmatuid radu pidi. Ta on üsna ootamatu, julge ja väga tegus. Teistel on sageli raske teda mõista. Hobuse aastal sündinud Ambur ei anna kunagi alla. 

 

 

Tal on alati palju häid ideid. Ta jagab oma mõtteid hea meelega ka teistega ega oota seejuures heakskiitu ega toetust. Oma eluga tuleb ta väga hästi ise toime. Talle meeldib palju suhelda, ta vajab palju tähelepanu, ta on hea huumorimeelega. Hobuse aastal sündinud Ambur on iga ettevõtte hingeks, ta lausa särab positiivsusest. Ta oskab rääkida, ta on väga meeldiv inimene ja teeb kõik, et teistel hea oleks. Ta on väga hea organisaator, kes oskab teistes huvi äratada ning leevendada ka kõige pingelisemat õhkkonda. Ta oskab nalja teha, armastab palju naerda. Töö juures on tema see, kes loob hea õhkkonna.

Hobuse aastal sündinud Ambur on ääretult optimistlik inimene. Ta usub ikka parimasse ja kipub sageli kõike idealiseerima. Ta on töökas ja aktiivne. Ta pingutab, et viia oma unistused ja plaanid ellu. Talle ei meeldi jääda istuma sama koha peale pikaks ajaks. Hobuse aastal sündinud Ambur on väga andekas inimene. Ta jagab meeleldi oma kogemusi ja teadmisi ka teistega. Ta ei saaks elada ilma suhtlemiseta.

 

 


Armastus

Hobuse aastal sündinud Ambur armununa laseb end oma tunnetest kaasa minna ent kahjuks mitte kauaks. Ta ei suuda lihtsalt olla truu, selle jaoks on ta liiga pealiskaudne, emotsionaalse ja püsimatu oma eelistustest. Talle meeldib flirtida ja kurameerida, talle meeldib valmistada üllatusi ja teha kingitusi. Tema kujutlusvõime on piiritu. Hobuse aastal sündinud Ambur on partnerina üsna ootamatu. Talle sobivad rohkem juhusuhted. Tal on väga raske valikut langetada, sest ta elab oma tunnete ja emotsioonide ajel. 

Hoolimata oma kergemeelsest temperamendist peab ta tähtsaks peretraditsioone. Abielu aga ei muuda tema harjumuspärast elu, ent ta siiski üritab võtta oma rolli tõsiselt ja olla kohusetundlikum. Ta on hea huumorimeelega ja teab, kuidas leevendada pingeid, selle tõttu ei tulegi tema kodus tihti tülitsemist ette. Lähedaste ringis tunneb ta ennast hästi ja saab olla tema ise, koos kõikide oma kahtluste ja probleemidega, millest ta teistele ei räägi. Ka tema vajab toetust ja mõistmist. 

 

 

 

Töö

Ta on väsimatu inimene, kes on võimeline tegema hiilgavat karjääri, looma oma ettevõtte või tegema teaduslikke avastusi. Ta on järjepidev, saab hästi töökaaslastega läbi, pühendunud ja loova mõtlemisega. Kolleegidega tal raskusi ei teki. Hoolimata sellest, et ta vajab palju vaheldust, katsub ta alustatu alati lõpule viia. Talle meeldivad uuenduslikud töömeetodid. Teda tuntakse, kui usaldusväärset ja kohusetundlikku inimest. 

Hobuse aastal sündinud Ambur on energiline ja rõõmsameelne inimene, kellega koos on lausa rõõm töötada. Talle meeldib nalja teha, ta katsub alati leida võimalusi, kuidas kergema vaevaga oma tööd teha. Temast saaks hea kirjanik, majandusteadlane, teadlane, arst. Ent loominguline töö sobib talle kõige paremini. Töö, mis eeldab inimestega suhtlemist, on ideaalne. Temast saaks ka hea ajakirjanik, saatejuht, organisaator. 



Kommentaare ei ole