{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : järgmine nädal toob head õnne nende tähemärkide esindajatele

  foto : unsplash / Fuu J   Kui sa tunned praegusel hetkel ...

 

foto : unsplash / Fuu J

 

Kui sa tunned praegusel hetkel suuremat väsimust, siis tea, et planeetide seis ei ole hetkel kõige parem. Pluuto retrograad,on alanud Veevalaja märgis. Marss on jõudnud Jäära märki. Mitmed kosmilised transiidid on aset leidnud, mis peaksid tooma vähemalt kahe tähemärgi esindajale head õnne kaasa. 


JÄÄR

Jäärale toovad planeedid praegusel hetkel eriti suurt õnne kaasa. Kevade algus ei olnud Jäärade jaoks kõige parem, Merkuuri retrograad tema enda märgis tõmbas paljudele tema plaanidele kriipsu peale. Sellepärast tekkisid tal suhtlemisprobleemid erinevate inimestega, mitmed asjad jäid hoopis seisma ja kõik see võis võtta ta tuju ära. Ent õnneks saadavad planeedid talle nüüd head energiat ja jõudu ning kõik hakkab taas liikuma õiges suunas. Jäära planeet Marss on tema enda märgid alates 1. maist. Tänu sellele peaksid nüüd õnnestuma kõik Jäära ettevõtmised ja tegemised. 

Jäär muutub taas ambitsioonikamaks ja ettevõtlikumaks. Mitmed väga head uudised on teda ees ootamas. Miski ei peata teda enam. Mitmed tema unistused võivad täituda. 

 

 

 

SÕNN

Kõik võimalused on Sõnni jaoks järgmisel nädalal avatud. Võib isegi öelda, et tal on tuul purjedes. Väga hea periood on tema elus algamas. Päike, Jupiter ja Uraan tema enda märgis soovivad talle ainult head. Päike on elujõu ja energia taevakeha, Jupiter aga hea õnne- ja suhete planeet, Uraan aga muutuste planeet. Neil kolmel taevakehal on Sõnni jaoks järgmisel nädalal üks väga hea üllatus varuks. Seda enam, et 8. mai noorkuu Sõnni enda märgis toob talle samuti head õnne kaasa. Päike ja Veenus hoolitsevad selle eest, et ta elus oleks armastust ning toovad talle palju häid võimalusi. Järgmine nädal võib talle tuua ootamatult häid uudiseid. Mitmed suuremad probleemid võivad leida lahenduse. Tema plaanid aga hakkavad taas liikuma õiges suunas. 

Kommentaare ei ole