{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mis meestele naiste juures ei meeldi?

  foto : unsplash / Rifath @photoripey     1. Meest...

 

foto : unsplash / Rifath @photoripey

 

 

1. Meestele ei meeldi, kui naine ei jäta neile üldse hingamisruumi

Meeldib see naistele või mitte aga meestele ei meeldi absoluutselt naised, kes ripuvad kaelas või ütlevad igal sammul, mida tegema peab. See mõjub lämmatavalt. Igal inimesel on õigus oma isiklikule ruumile, et teha sporti või saada sõpradega kokku. 


2. Meestele ei meeldi põhjuseta armukadetsemine

Suured armukadedusestseenid ja eriti teiste ees ei meeldi meestele sugugi. Ãœkski mees ei hinda seda ja ega naistele ka ei meeldiks, kui mees neile stseeni teeks. See on märk selles, et suhtes on midagi paigast ära. 

"Kus sa olid? "

"Miks sa mu sõnumitele ei vastanud? "

"Kellega sa olid? "

"Ja kes see naine veel on? "

Meestele ei meeldi, kui naine mängib politseid. 


3. Meestele ei meeldi, kui naisel võtab sättimine pool päeva aega

Mehed on kümne minutiga valmis, kui on vaja kuhugi minna ega saa aru, miks naistel võtab sättimine alati tund aega. Naistele ei meeldi, kui neid tagant kiirustatakse ja küsitakse iga hetke tagant, kas juba valmis või mitte. Naistele lihtsalt meeldib end sättida. 

 

 

 


4. Mehed ei oska kehakeelt lugeda

Nad ei saa aru, kui naine ootab neilt midagi, mida ta pole selgelt küsinud. Ja naistele ei meeldi, et mehed neist aru ei saa, kui naised räägivad. Sellepärast annavad naised mehele mõista, mida nad temalt ootavad aga meestele ei meeldi see, et nad peavad kehakeelt tundma. 


5. Meestele ei meeldi naised, kes liiga palju räägivad

Mehed leiavad, et naised räägivad sageli niisama, ilma, et neil midagi öelda oleks vaja. Mees lülitab end sellel ajal vestlusest täiesti välja ega tunne vähimatki huvi naise jutu vastu. Ega naised ise ka ei kuula alati seda, mida mehed räägivad. Mehed leiavad aga, et kui midagi asjalikku öelda ei ole, siis pole üldse mõtet suud lahti teha.


6. Meestele ei meeldi see, kui naised muutuvad liiga kriitiliseks

Nad ei mõista, miks naised on nii kriitilised oma sookaaslaste suhtes. Võib-olla on neil õigus ja naised peaksid meestelt õppima toetama oma sookaaslasi, selle asemel, et teha pidevaid märkuseid. 


7. Meestele ei meeldi see, kui naistele ei meeldi nende sõbrad

Mees ei näe ainsatki põhjust, miks naisele ei võiks tema sõbrad meeldida. Mehele ei meeldi, kui naine kritiseerib ta sõpru, ta on valmis alati oma sõpru kaitsma naise ees. Paljudele naistele ei meeldi meeste sõbrad, eriti juhul, kui mees käitub nagu oleksid sõbrad naisest tähtsamad. Jäta oma mees rahule. Mis siis, et Martin näitab talle halba eeskuju.


8. Meestele ei meeldi, kui naine ütleb : "Näed, ma ju ütlesin sulle!"

Mehed ei saa aru, kuidas toimib naiste intuitsioon, mis aitab neid alati igast olukorrast välja. Naistele aga meeldib rõhutada : "Ma ju ütlesin sulle!". Mehele aga meenutab selline käitumine tema enda ema.

 

 

 


9. Meestele ei meeldi selgituste andmine

Mehed tahavad olla vabad ja teha kõike ilma, et nad peaksid igal sammul naistele aru andma kõikidest oma käikudest ja tegemistest. Neile ei meeldi, kui neid jälgitakse igal sammul. Naistele ei meeldi, et mehed unustavad alati öelda, kuhu nad lähevad ja mida nad teevad. Ja et mees ei hoiata, kui ta hiljem koju tuleb.


10. Mehel ei meeldi naistega koos riidepoes käia

Harva kohtab sellist meest, kellele meeldib naisega kaubanduskeskustesse minna. Palju rohkem eelistavad mehed tegeleda millegi muuga. Naised leiavad, et mehed võiksid natukenegi pingutada : "Sulle kuluksid ka uued püksid ära!". Aga sellest pole kasu. Vaena mees peab kõik riidepoe seinaurgad läbi jalutama igavusest seni, kuni ta kaaslane proovikabiinis aega veedab. Kõik need mehed, kes istuvad kaubanduskeskuste pinkide peal reas, õnnetud näod ees nagu lastud varesed. Ära sunni oma meest kaasa tulema.


11. Meestele ei meeldi, kui neile öeldakse, et kõik mehed on ühesugused. 

Naistele ka ei meeldiks, kui mehed ütleksid neile, et kõik naised on ühe vitsaga löödud, isegi, kui mõned sarnasused võivad ju olla. Tegelikkuses oleme me kõik erinevad.

 

Kommentaare ei ole