{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : põhjus, miks maikuu teine pool võib tuua kaasa toredaid üllatusi

  fotol : unsplash / Karl Friedrickson     Kui sul on juba...

 

fotol : unsplash / Karl Friedrickson

 

 

Kui sul on juba mõnda aega tunne, et midagi tähtsat on kohe-koha juhtumas, siis ära satu paanikasse. Kõiges on süüdi planeetide seis ja tõtt öeldes tundub, et asjad võtavad palju parema suuna, kui me seda arvatagi oskame. 

Astroloogid ennustasid ette, et seekordne kevad võib tuua kaasa suuremaid muutusi ja olla otsustav, tekitades soovi teha midagi teistmoodi. Kevad ongi võtmas täiesti uut suunda. Planeedid on põhjustamas  väikest viisi revolutsiooni, mille tipphetk leiab aset maikuu keskel. See puudutab meid kõiki. Või pigem kõiki astroloogilisi tähemärke. Mida see aga täpsemalt tähendab? 

 

Kevad on muutuste aastaaeg



Astroloogias usutakse, et igal aastaajal on oma energia. Kevad on loomise aeg, suvi aga vabaduse ja rõõmustamise aeg. Sügis soovitab tempot maha võtta ja leida tasakaal. Talv aga on puhkamiseks ja omaette olemiseks. Sellel aastal tundub, et planeetide energia on veelgi tugevam. 21. märtsist saadik on planeetide seis üsna pingeline. Kõigepealt oli varjutuste aeg, mis pani meid rohkem mõtlema oma soovide ja väärtushinnangute peale. Sellel ajal võisid paljud lõpetada suhtlemise nendega, kellega nad ühel või teisel põhjusel enam ühist keelt ei leidnud. Seejärel algas Merkuuri retrograad, mis pani meid vaatama üle oma suhteid. Kas me ikka saame sama palju vastu, kui me teistele anname? Kõik need küsimused olidki põhjuseks, miks nii mitmed suuremad otsuseid said just sellel perioodil langetatud. 

 

 

Nüüd, kus Merkuuri retrograad on läbi saanud ja selle järelmõju hakkab taanduma, peaks eesolev periood tooma natukenegi rõõmu ja rahu. Järgnevatel päevadel moodustavad Jupiter ja Uraan konjunktsiooni Päikesega. Hea õnne- ja muutuste planeet koos eluenergia taevakehaga soovitavad meil minna avastama uusi võimalusi ja uusi silmapiire. Tulla oma mugavustsoonist välja ja otsida vahendeid, mille abil muuta oma elu paremaks. Samal ajal aga liitub ka armastuse planeet Veenus Uraani ja Jupiteriga, pannes meid mõtlema selle peale, millised on meie kõige suuremad soovid ja vajadused. 


Põhjus, miks maikuu lõpp toob meile head õnne

 

 

Ehkki see kõik võib tunduda üsna segasena, on see tegelikult väga hea enne. Viimased asetleidnud sündmused on aidanud meil paremini iseennast tundma õppida ning samuti paremini mõistma, mida me tegelikult vajame selleks, et olla õnnelikud. Me kõik peame panema oma väärtushinnangud paika ning vaatama üle, missugused on meie suhted teistega, mismoodi me oleme harjunud armastama ja suhtlema.

Kõik need planeedid, mis on hetkel Sõnni märgis, toovad meile tegelikult head õnne kaasa, aidates meil näha asju oma elus läbi selgema pilgu ja võtta tänu sellele kõige paremaid otsuseid vastu. 

Kui sa tahad midagi oma elus muuta paremaks, siis praegu on kõige parem aeg tegutsemiseks, sest planeedi toetavad meid kõikides ettevõtmistes. Piisab, kui teha esimene samm oma unistuste suunas.

 


Kommentaare ei ole