{ads}

HIDE

Viimased

latest

Üks ema tunnistab pisarais, et tema 6 last unustasid ta emadepäeval täiesti ära

  foto : pexels / Liza Summer   See on üsna kurb ja...

 

foto : pexels / Liza Summer

 

See on üsna kurb ja liigutav lugu, mida üks murtud südamega ema TikTok'i platvormil jagas, kes kurdab, et ükski tema kuuest lapsest ei pidanud teda emadepäeval meeles. 

Mõnikord on nii, et ükskõik, kui palju me ka oma laste heaks ära teinud ei ole, nad võivad meid mõnel tähtsal hetkel ikkagi ära unustada. Vanemate jaoks on see väga valus üleelamine. Teadmine, et sa võib-olla ei olegi nii vajalik või ei hinnata sind nii palju. Nii on lugu näiteks selle emaga, kes on murest murtud ja lohutamatu, kuna tema 6 last ta emadepäeval täiesti ära unustasid. Kelsey Mayfield räägib väsinud häälel, kuidas ta jättis kõrvale oma isikliku elu  ja karjääri selleks, et hoolitseda laste eest: "Ma pühendusin oma lastele, sest nad vajavad armastust ja nad vajavad ema. "

 

@spicymayo246 6 kids and not 1 card but its okay ill go pick my own flowers 💐 #mothersday #wompwomp ♬ what was I made for? - Instrumental - Wheeler

 

Kelsey on aga tõsiselt pettunud oma laste suhtumises

"Ma arvasin, et emadepäev on see päev, kui mina saan ka tasu selle eest, mida ma olen nende jaoks teinud. Kõikide oma ohverduste ja kõikide oma pingutuste eest. "

Ent kuna tema lootused ei täitunud ja kõik läks vastupidiselt, otsustas Kelsey minna üksi emadepäeva tähistama, sest ta lapsed valmistasid talle sügavat pettumust. 

 

 


Teised emad avaldasid talle suurt toetust

See video tekitas suuri emotsioone TikTok'is ja paljud emad katsusid teda lohutada, rääkides omadest kogemustest.

"Emaks olemine on väga tänamatu töö, sest me peame kulutama nii palju aega ja tegema nii palju ohverdusi selleks, et tagada oma lastele see, mis on meie silmis kõige parem. Me hoolitseme oma laste eest, meie eest aga ei hoolitse keegi." 

Teine ema tunnistab, et ka tema nuttis emadepäeval täpselt samamoodi. Temal on neli last vanuses 19 - 27. aastat ja mitte ükski neist ei helistanud ega saatnud kaarti. 

Kolmas ema tunnistas, et tema 19. aastane poeg tegi talle esimese emadepäeva kingi, mille ta oli ostnud oma isikliku rahaga.

Kommentaare ei ole