{ads}

HIDE

Viimased

latest

Üks ema saatis 33 eurose arve oma poja sõbra emale, kelle laps oli nende juures mängimas käinud

foto : unsplash / Kristin Brown      Üks ema tekitas hiljut...

foto : unsplash / Kristin Brown

 

 

 Üks ema tekitas hiljuti poleemikat TikTokis peale seda, kui oli selgitanud, et saatis 36 dollarilise arve (mis teeb välja ligikaudu 33 eurot) oma poja sõbra vanematele, kes oli nende juures mängimas käinud. 

Keegi ei tea, kas tegemist oli naljaga, millele võis viidata satiiriline viide video kõrval, ent antud postitus tekitas suurt poleemikat TikToki kasutajate seas. Oma videos selgitab üks 33-aastane Ameerikas elav ema Brianna Weimar, et oli saatnud läbi mobiilimakse oma poja sõbra emale arve selle aja eest, mis laps nende juures veetis. Ta pani arvesse kirja kõik selle, mida laps nende juures kasutas, et hinnata seda, kui kalliks see külaskäik temale maksma läks. Brianna Weimar pani kirja kõik, mis too laps sõi ja jõi ning isegi selle, kui palju seepi ta kulutas. Rääkimata elektrikulust! 

 

 

Selle lapse ema nüüd, kes selle arve kätte sai, tegi omakorda video, teatades, et nad on arve kätte saanud. 36 dollarit söögi ja asjade kulutamise eest! Tal oli raske uskuda, et keegi võib tõsiselt nii käituda. Ta tänas isegi jutumärkides seda ema "külalislahkuse" eest, mida too tema pojale osutas. 

 

@goodbyetwenties I think this is a perfectly justified request after a play date. #Satire #PlayDate #momfriends #aita ♬ Suspense, horror, piano and music box - takaya

 

Brianna Weimer'i arvates oli selline suhtumine tema suhtes äärmiselt ebaviisakas, sest tema tahtis tõesti parimat, hoolitsedes oma poja sõbra eest nii hästi, kui võimalik.

"Nad mängisid kolmveerand tundi videomänge, loomulikult arvutasin ma välja, kui palju elektrit see kulutas ja jagasin pooleks. "

See pole veel kõik, Brianna Weimer pani kirja ka selle, et poja sõber ajas mahla tema vaiba peale, seega läksid arve sisse ka vaibapuhastamise kulud ja samuti aja kulu, mis tal läks vaiba puhastamise peale. Ta pani kirja kõik, mida ta pidas vajalikuks, et sõbra ema kinni maksaks.  

 

 


Siin on nimekiri sellest arvest :

  • Krõpsud - 3$
  • Jogurt - 2$
  • Seep (3 korda kasutas) - 1$
  • 2 väikest pakimahla - 4$
  • Vildikate kasutamine (10. minutit) - 2$
  • Elektri tarbimine videomängude mängimiseks - 5$
  • Kuivatatud lihasnäkid (2 batooni "beef kerky") - 6$
  • Pulgajäätis - 3$
  • Vaiba puhastamise kulud - 10$
  • Kokku - 36$


Peale seda otsustas Brianne Weimer, et hakkab ta teistele vanematele arveid saatma, kelle lapsed tulevad tema pojaga mängima ja seda peamiselt elu kalliduse tõttu. Ta ütleb, et on koostanud isegi arvepidamise raamatu, et välja arvutada, kui kalliks iga mäng või tegevus võiks maksma minna. Sinna hulka kuulub ka toidu kulu. "Toiduhinnad tõusevad kogu aeg. Ma pidin kogu aeg ostma oma lapse sõpradele snäkke ja suupisteid."

Teised emad aga arvavad, et niisuguse suhtumise korral ei tule tema pojaga varsti enam keegi mängima ja ta jääb kõikidest sõpradest ilma. TikTok' kasutajad olid lausa šokis sellest.  

 

 

"See, et keegi käib lapsel külas, aitab tal sõpru saada. Sõprust ei ole võimalik rahasse panna. See on täiesti õigustamatu tegu. "

"Kui sa tahad, et su poeg jääks üksi ja üldse ilma sõpradeta, siis anna minna!" lisas teine ema. 

"Mina leian, et kui ma kutsun endale kedagi külla, siis pakun ma külakosti. See on elementaarne. Ja ootan ka sama, kui mu poeg või mina oleme kutsutud külla."

Jääb üle välja selgitada, kas selline intsident tõesti leidis aset või on tegemist lihtsalt naljaga. Kuidas ka ei ole, Brianna Weimer vastas täiesti tõsiselt kõikidele kommentaaridele. 

Kommentaare ei ole