{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : juulikuu esimene nädal tuleb üle ootuste hea nende tähemärkide esindajate jaoks

foto : unsplash / Joe Caione     Juulikuu ongi kohe algamas...

foto : unsplash / Joe Caione

 

 

Juulikuu ongi kohe algamas, tuues kaasa uut energiat. Kui mõnede tähemärkide jaoks ei ole selle kuu planeetide seis kõige parem, siis teisi on ootamas üle ootuste hea kuu algus. Nii nagu nende kolme tähemärgi esindajate jaoks, kelle unistused võivad selle kuu alguses täituda. Sellest ajast, kui Päike on Vähi märgis, toob ta õnne just nendele, kellel seda praegusel hetkel kõige rohkem vaja. Jupiter Sõnni märgis toob samuti head õnne kõikidele Vee- ja Maamärkidele. Kõige rohkem õnne aga saavad kolme tähemärgi esindajad juulikuu alguses.


Milliste tähemärkide esindajatele toob juulikuu algus kõige rohkem head õnne kaasa? 

 

 

 

SÕNN

 

Sõnnil on põhjust olla juulikuu alguses oma eluga väga rahul. Päike, Merkuur, Jupiter ja Saturn on temaga ja tänu sellele on Sõnnil tuul purjedes. Häid uudiseid hakkab tulema nii aknast, kui uksest. Õnn ja jõukus sirutavad oma käed tema poole. Kõik planeedid, mis viibivad hetkel Vee- ja Maamärkides toovad Sõnnile erakordselt suurt õnne. Tänu sellele võib Sõnn saada juulikuu alguses kõike, mida ta iganes soovib. Kõik tema soovid võivad täituda. Head uudised on tema poole teel. Ta leiab abi, mida ta vajab ja mitmed ta probleemid lahenevad nagu imeväel. Elu muutub ilusaks. Praegu on algamas kõige parem aeg tema elus. 


NEITSI

Neitsil tuleb sellel nädalal tegutseda, mitte kõhelda ja planeerida. Ta ei tohi ennast alahinnata ega alavääristada, vaid peab haarama kinni kõikidest headest võimalustest ning tegutsema kohe, niipea, kui võimalik. Kui ta seda teeb, võib ta viia mitmed oma unistused ja eesmärgid ellu. Kui tal jätkub julgust ainult midagi soovida ja millestki unistada. Planeedid annavad talle ühe võimaluse, tema enda otsustada jääb, mida ta sellega peale hakkab. Planeetide seis on väga hea praegusel perioodil. Kui sa oled sündinud Neitsi tähtkujus, siis kuula neid, kes sind julgustavad ja hoia eemale nende eest, kes panevad sind kahtlema. 

 

 

 

KALAD

Mitmed erinevad planeedid toovad Kaladele head õnne juulikuu alguses. Seega pole tal vaja üllatuda, kui ta saab ühe ootamatult hea uudise või suurema summa raha järgmisel nädalal. Üks väga hea võimalus on tekkimas. Juunikuu ei olnud kõige parem Kalade jaoks ja kurnas ta täiesti ära. Saturni retrograadi algus pani Kalade esindaja oma esialgseid plaane muutma ja mõtlema oma elu üle järele. Ta on pidanud viimasel ajal palju kannatama ja palju üle elama, kaaluma asju nii- ja naapidi. Juulikuu alguses peab ta aga tegutsema, mitte mõtlema ega jutustama. Vähi aeg toob Kaladele head õnne kaasa ja seda kõikides valdkondades. Selle jaoks tuleb tal aga oma mugavustsoonist välja tulla, sest ainult oma harjumusi muutes võib ta oma unistused ellu viia ja saada seda, mida ta tahab.

Kommentaare ei ole