{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : 3. juulil särab taevas selle suve esimene täiskuu, mis on tegelikult hoopis superkuu

foto : unsplash / Silas van Overeem     Juulikuu alguses sä...

foto : unsplash / Silas van Overeem

 

 

Juulikuu alguses särab taevas lausa kuninglik täiskuu, tegemist on selle aasta esimese superkuuga (järgmiseid on näha 1. augustil, 28. augustil ja 29. septembril). Tegemist on selle suve esimese täiskuuga, mida on näha esmaspäeval, 3. juulil.

Universumil on meie jaoks varuks küll mitmeid väljakutseid aga tasu nende eest saab olema helde. Juulikuu täiskuu on kõige parem selle jaoks, et viia ka oma suurimad eesmärgid, plaanid ja unistused ellu. Seda enam, et täiskuu leiab aset Kaljukitse märgis. Kaljukits näitab meile teed, juhatades meid õiges suunas, kõige tähtsam on teada, mida sa õieti tahad ja millised on sinu kõige suuremad soovid. Kõik siin elus on üks suur väljakutse, mille inimene endale seab, kui sa oled aga võtnud otsuse vastu ja teinud kõik, et seda ellu viia, on sul endale hiljem põhjust enda üle rahulolu tunda. Kasutades ära selle täiskuu energiat, võid sa lasta ennast juhtida ja vallutada kõige kõrgemad tipud ning viia ellu kõige suuremad unistused. Kaljukits on kõige ambitsioonikam kõikidest tähemärkidest, kes teab, kuidas oma plaane ellu viia, ta on veendunud, et varem või hiljem saab ta selle, mida ta otsib ja et kõik tema pingutused saavad tasutud. Ta on valmis tööd tegema selleks, et elada oma unistuste elu. Ta ei muutu hajameelseks ega kaota oma eesmärke silmist. 

 

 

Selle täiskuu ajal pead sa tegema seda, mida sa tahad, ilma, et sa laseksid ennast mõjutada teiste arvamusest.


Usu sellesse, et õnn ei jäta sind maha

Selle täiskuu ajal saadab meid ka Jupiteri energia, mis toetab meid kõikides ettevõtmistes. Jupiter on aga külluse planeet, mida vanad astroloogid pidasid kingituste ja hea õnne planeediks. Kasuta Jupiteri õnne ära, uskudes, et kõik on võimalik ja hea õnn sind saadab. 

Täiskuu energiat on tunda kõige rohkem 24-tunni jooksul, tegelikkuses võib täiskuu meid mõjutada 3 päeva enne ja 3 päeva pärast täiskuud.  


Kuidas täiskuu energia abil oma soove ellu viia? 

Power wish' meetod

Tegemist on hästi võimsa meetodiga, mis aitab viia unistusi ellu, kasutades ära täiskuu ja noorkuu energiat. Noorkuu ajal, mis leiab aset kord kuus, on Päike ja Kuu ühel joonel. See on tavaliselt see aeg, mil tuleks oma soovid ja unistused üles kirjutada paberile. Aga kas sa tead, miks need soovid täituvad? Kuu on Maa satelliit ehk siis Kuu on nagu ühendus Maa ja Universumi vahel. Kujuta endale ette nagu Kuu oleks vastuvõtubüroo, mille ülesandeks on tagada ühendus Maa peal elavate inimeste ning teiste päikesesüsteemi planeetide vahel. Tänu sellele edastabki Kuu meie soovid ja unistused Universumile. Kuu ei ole ainus, mis meie heaks tegutseb, sest Universum on see, mis unistused ja soovid ellu viib. Ent võttes arvesse, et Kuu on tegutsenud vahendajana juba pea 200 miljonit aastat, on ilmselt läbi Kuu kõige lihtsam oma soove Universumile saata. 

 

 

Soovi midagi

Niisiis edastab Kuu sinu soovid Universumile. Ei maksa ainult ära unustada, et Universum ei võta tellimusi vastu iga päev ja iga kell. Oma soove saad sa edastada ainult kaks korda kuus. Universum vastab eelkõige neile, kes liiguvad õiges rütmis. Sa võid pidada seda ebaõiglaseks aga Universumil on väga head põhjused selleks, et eelistada teatud inimesi. Näiteks neid inimesi, kes muudavad teiste inimeste elu paremaks ja õnnelikumaks, kes on suure südamega ja kes muudavad maailma paremaks paigaks. Loomulikult täidab ta just nende soovid enne kõike, aidates ka neil õnnelikuks saada. Kelle soovid sina täidaksid : selle, kes mõtleb ainult iseenda peale või selle, kes tahab kogu maailmaga jagada oma õnne ja rikkust? Kindlasti valid sa teise. Universum teeb sama. Seega on võimalused kõigile avatud. Kahju oleks seda võimalust mitte kasutada. Selleks aga, et suuremat kasu saada, tuleb kasutada ära Kuu faase. Ja panema paika järgmised reeglid:

  • 1. reegel : kirjuta oma soovid noorkuu ajal, täiskuu ajal kirjuta tänukiri selle eest, et su unistused täituvad
  • 2. reegel : kirjuta oma soovid kümne tunni jooksul peale noorkuud või täiskuud
  • 3. reegel : sa võid teha nii palju soove nagu sa ise seda tahad

Kui sa ei tea, mida küsida, siis mõtle näiteks sellele, millist elu sa tahaksid elada, kui kõik oleks võimalik? Milliseid unistusi sa tahaksid ellu viia? Mis aitaks sul muuta oma elu paremaks? Millistest pahedest sa tahaksid vabaneda? Mis on see, mis ei lase sul hingerahu leida? 

 

 

Pane oma soovid kirja uskudes ja veendumusega, et kõik see läheb täide.

Soovi samuti, et sina saaksid midagi ära teha selleks, et muuta seda maailma paremaks paigaks. 

Kui sa soovid armastust oma ellu, siis pane see soov kirja. Kui sa soovid paremat suhet, siis kirjuta, et sa annad oma kaaslasele andeks aga tahaksid leida kedagi teist.

 

 

Kui sa tahad paremat töökohta, siis pane see soov kirja. 

Kui sa soovid raha, siis soovi, et raha tuleks sinu juurde. 

Ära unusta ka omalt poolt midagi teha, et muutuda paremaks inimeseks iga päev. Lasta end juhatada armastusest, mitte kriitikast. Hoida eemale neist, kes näevad ja räägivad ainult halba ja käia rohkem läbi nendega, kelle ümber on hea energia. 

Pane kirja ka soovid oma tervise suhtes ja anna lubadus teha omalt poolt midagi ära, et muuta oma tervist paremaks. Hakka näiteks rohkem liikuma ja vett jooma, et aidata oma organismil väljutada mürkaineid.

Kirjuta üles ka see, et sa annad kõigile andeks, kes on sulle haiget teinud. 









 

 

 


Kommentaare ei ole