{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop: 5 põhjust, miks Sõnni tähemärgi all sündinud inimesest võib saada su elu armastus

      K as sa otsid oma ellu tõelist armastust, kedagi, kes on truu, lojaalne, romantiline, sarmikas, võluv, tark ja tõ...

 

 

 

Kas sa otsid oma ellu tõelist armastust, kedagi, kes on truu, lojaalne, romantiline, sarmikas, võluv, tark ja tõsise ellusuhtumisega?

Siis otsi enda kõrvale Sõnni tähemärgi all sündinud inimene.

Sõnnil on jalad kindlalt maa peal, tal on kõikidest asjadest oma arvamus, mida ta ei karda avaldada, tal on põhimõtted ja väärtushinnangud, millest ta ei taandu ja sellepärast võid sa rahulikult magada, sest mitte iialgi ei hakka ta sind petma ega tee midagi, mis võiks sulle haiget teha.

Miks Sõnni tähemärgi all sündinud inimene võib olla see, keda sa iialgi unustada ei suuda? 

 

Sest ta on truu

Ta ei peta sind ega hakka seda kunagi tegema.  Ta jääb sinu kõrvale ega tee sulle kunagi tahtlikult haiget. See ei ole lihtsalt tema moodi. Alatud võtta ja silmakirjalikkus ei käi tema loomusega kokku. Ta lihtsalt peab endast ja ka sinust nii palju lugu, et mitte anda kiusatustele järele ja mitte lüüa kõigele käega lihtsalt mingi hetketuju ajel.

 

Kui ta sind armastab, siis teeb ta sinu jaoks kõik

Ta toob sulle alla kuu ja tähed. Ja ta oskab armastada nii, et sa teda kunagi unustada ei suuda ega seda kahetsema ei pea. See on tõeline armastus. Armastus suure tähega. Armastus, mis toob liblikad kõhtu ja veel 30. aastat hiljem paneb naeratama, kui sa näed teda enda kõrval ajalehte lugemas ja mõtled kõikidele kooselatud aastatele. Ta on sinu Sõnn ja parimat ei osanud sa tahtagi. Sa ei ole pidanud kordagi oma valikut kahetsema. Sa võid kindlalt öelda, et oled õnnelik ja rahul. 

 

 

 

 



Ta toob sinust parema välja ja on sinu kõige suurem toetaja

Ta aitab sind igas su projektis. Sest sinu õnn on ka tema õnn. Sinu rõõm on ka tema rõõm. Ta ei taha sind muuta, vastupidi, ta tahab sul aidata su unistusi täide viia. Ta on su esimene toetaja ja su parim sõber. 



Ta oskab elu nautida

Tema kõrval õpid sa tundma peent kokakunsti, häid veine, head seltskonda. Temas on olemas kaasasündinud elegants ja stiil, mida ta kunagi esile ei tõsta. Ta on gurmaan ja hindab head toitu. Ta on romantiline ja kingib sulle lilli, muutes su õhtut unustamatuks.



Ta tahab tõsist suhet

Ta ei hakka mängima sinuga ja su südamega. Ta vajab romantilist ja tõelist suhet. Juhusuhted ei paku talle huvi, ta ei lase oma südamega mängida. 

 

Kommentaare ei ole