{ads}

HIDE

Viimased

latest

63-aastane naine ootab last oma 26-aastase mehega

  foto : unsplash   Cheryl (62) ja Quran (26) elavad juba ...

 

foto : unsplash

 

Cheryl (62) ja Quran (26) elavad juba mitmendat aastat õnnelikult koos. Nad on abielus, armastavad teineteist ja valmistuvad suureks päevaks, mil nende laps peaks ilmavalgust nägema. 

Kui sa oled TikToki kasutaja, peaksid sa teadma, kes on Cheryl ja Quran. Nende videod on kogunud suurt populaarsust juba ainuüksi nende suure vanusevahe tõttu, nimelt on tulevastel lapsevanematel lausa 37. aastat vanusevahet. Cheryl sai sel kevadel 63-aastaseks, Quran on aga 26-aastane. Nad postitavad iga päev videosid, mis kajastavad nende elu. Nad abiellusid kaks aastat tahasi ja soovisid kohe pere luua ning seda hoolimata sellest, et Cheryl on juba 17. lapse vanaema ja seitsme lapse ema!  

Selle jaoks aga, et  last saada, proovis Cheryl hoolimata oma kõrgest vanusest rasestuda loomulikul teel. Ent imet ei juhtunud ja tuvikestel ei jäänud muud üle, kui kasutada asendusema ehk surrogaatema abi.  

 

 


Surrogaatema on rase

Paar päeva tagasi sai kogu TikTok heast uudisest kuulda : surrogaatema on rase! 

Tulevased vanemad on selle teate üle väga rõõmsad ja jagasid tulevase lapse ultrahelipilti. Quran, kelle jaoks on tegemist tema esimese lapsega, ei suuda oma rõõmu varjata ja lausa tantsib suurest õnnest antud videos, mille tulevased vanemad postitasid. 

 

@oliver6060 It’s finally happening we’re startung our family @King 🤴🏾 Quran #fyp #agegap #couplegoals #surrogacy #update #baby #finally #thankgod #love #happiness ♬ original sound - Queen cheryl 👸

 


Cheryl ja Quran ei tee välja sellest, mida teised võivad arvata neist

 

 

Loomulikult on Cheryl väga hästi teadlik sellest, et ta ei ole enam noor ja ta teab ka seda, et võimalus, et ta elab kuni lapse täiskasvanuks saamiseni, on väike. 

"Kui mind enam ei ole, " ütleb Cheryl selle kohta: "hoolitseb Quran lapse eest edasi. Temast saab väga hea isa, ta on vastutustundlik mees. Ma olen kindel, et ta tuleb meie lapse kasvatamisega väga hästi toime."

Mis puutub aga teiste pilkudesse, ei huvita see neid üldsegi : "Me teame, et meid vihatakse.", räägib Quran: "Nad ütlevad, et ma käin oma vanaemaga. Aga me oleme täpselt sellised nagu kõik teisedki paarid, sest armastust ei saa muuta. Hoolimata sellest, et meid ei armastata ja meid vihatakse, oleme me ikka veel koos ja see ongi kõige tähtsam. Meie oleme õnnelikud, see, mida teised arvavad, pole üldse tähtis ja ei lähe meile korda. Meie ei hakka ennast sellepärast veel muutma. "

Kommentaare ei ole