{ads}

HIDE

Viimased

latest

Millises asendis sa magad?

Igal inimesel on omad magamisharjumused, mis mõjutavad tema elu ja isiksust. Paljud uuringud näitavad, et magamisasend, sa...


Igal inimesel on omad magamisharjumused, mis mõjutavad tema elu ja isiksust. Paljud uuringud näitavad, et magamisasend, samuti kui lemmikmuusika või lemmikvärv, võib palju rääkida inimese isiksuse ja iseloomu kohta.

Magamise ajal keha lõdvestub ja eraldub mingil määral teadvusest, lastes alateadvusel end läbi erinevate asendite väljendada. Magamisasend on kehakeele osa.

Millises asendis sina magad? 

Selili

 Sellises asendis magavad väga enesekindlad inimesed, kes oskavad lõdvestuda ja rahu leida. Nad on positiivsed, armastavad elu ja iseennast. Head suhtlejad, alati uuteks kohtamisteks ja kogemusteks valmis. Nad kohanevad igas olukorras ja armastavad olla tähelepanu keskmes.
 
 
 


2. Looteasendis


Sellises asendis magamine näitab, et sa vajad armastust ja hellust. Võib-olla ei ole sul piisavalt enesekindlust ja sa ei tunne end piisavalt tugevana. Sa muretsed liiga palju ja uued väljakutsed ja kogemused kurnavad sind.
 


3. Kõhuli


Selline magamisasend näitab, et sa oled liider, kes armastab enese peale vastutust võtta ja kes eelistab ise oma otsuseid vastu võtta. Kui sa oled endale eesmärgi seadnud, siis teed sa kõik, et seda saavutada. Sa oled nõudlik ja pöörad palju tähelepanu pisiasjadele. Sa oled ka kandekaelne ja ei talu kriitikat, sa oled veendunud, et sinu otsused on parimad.
 
 
 


4. Külje peal


Kui sa armastad külili magada, näitab see, et sa kohaned erinevate olukordadega kergelt. Sa oled rahulik, paindlik ja võtad heameelega uusi väljakutseid vastu. Sa oled usaldusväärne ja armastad stabiilsust. Sa ei muretse pisiasjade pärast.

Loomulikult on olemas ka teisi magamisviise, mõned lausa väga kummalised.

Millises asendis magad sina?

Kommentaare ei ole