{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kas sina ka ärkad igal öösel kella kolme ja viie vahel? Vaata, mis on selle põhjuseks!

H iina traditsioonilise meditsiini järgi võib unetsükkel anda märku inimese vaimse ja füüsilise tervise kohta. Magama heitmise ja...

Hiina traditsioonilise meditsiini järgi võib unetsükkel anda märku inimese vaimse ja füüsilise tervise kohta. Magama heitmise ja ärkamise aeg peaksid olema märgupostid, mida ei tohiks kahe silma vahele jätta.


Kui sa ei suuda magama jääda kella 21-22 vahel, siis tõenäoliselt kannatad sa stressi käes. Proovi meditatsiooni, mis aitab lõdvestuda ja paremini magama jääda.

Kui sa ärkad tihti kella 23h ja 1h vahel, kannatad sa tõenäoliselt armuvalu käes. Hiina traditsioonilise meditsiini järgi on see aeg, mis sapipõis aktiveerib.

Kui sa ärkad kella 1h ja 3h vahel, siis tõenäoliselt kannad sa endas viha. See negatiivne energia on otse seotud maksa tegevusega. Joo klaas külma vett ja mediteeri.
 
 
 
 


Kui sa ärkad kella 3h ja 5h vahel, siis on see märgiks, et sinus on liiga palju kurbust. Pööra tähelepanu ka oma kopsudele.

Kui sa ärkad kella 5h ja 7h vahel, kannatad sa ilmselt emotsionaalse blokeeringu all. Sellel kellaajal on soolestiku energia aktiveeritud ja see näitab, et sul on probleeme emotsionaalsel tasandil.

Loodusliku unerohu retsept. 

Võta 5 tl toormett ja 1 tl Himaalaja soola. Sega ained väikeses purgis. Võta iga õhtu enne magama heitmist 1 tl segu ja hoia keele all ning lase sulada. Mesi vallandab organismis melatoniinihormooni, mis on vastutav unekvaliteedi eest.

Roosa himaalaja sool aga sisaldab palju magneesiumi, mis on oluline mineraal aitamaks stressi alandada ja lõdvestuda ning paremat und leida.

 


Kommentaare ei ole