{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajatele toob maikuu kõige rohkem õnne?

foto : pixabay/ pexels      Maikuu toob meile toomingate, s...

foto : pixabay/ pexels

 

 

 Maikuu toob meile toomingate, sirelite ja piibelehtede lõhna, ilusaid päikesepaistelisi ilmu ning lõpmatuid võilillevälju. Maikuu toob ka head õnne osade tähemärkide esindajatele. Kui sul on tunne, et aprillikuu ei vastanud sinu ootustele, siis võib-olla toob maikuu sulle kaasa häid uudiseid. Päike jääb Sõnni märki kuni 20. maini. Osade tähemärkide esindajatele toob aga algav maikuu suuremat õnne kaasa. 


Milliste tähemärkide esindajatele toob maikuu head õnne kaasa? 

JÄÄR

Jäära on ees ootamas üle ootuste hea kuu. Kõik, mida ta puudutab, võib muutuda kullaks. Kõik tema ettevõtmised on määratud õnnestuma. Maikuu ei ole Jäärade sünnipäevakuu ent vaadates planeetide seisu on tunne,  et Jäära on just sellel kuul ees ootamas väga head uudised. Planeedid soovivad talle ainult head sellel kevadel. Tänu sellele on Jäär veelgi ettevõtlikum, kui tavaliselt. Planeetide seis vaadates on tunne, et praegu ongi Jäära jaoks kätte jõudnud kõige õigem aeg tegutsemiseks. Ta on otsusekindel ja nii ambitsioonikas, et mõnigi tema unistus võib selle kuu jooksul täide minna. Sellise kingituse teeb talle Marss, mis siseneb 1. mail Jäära märki. Marss Jäära märgis on aga omas kodus, sest Marss on Jäära märki valitsev planeet. Marss aitab Jäära motiveerida ning annab talle jõudu ja energiat juurde. Merkuur siseneb aga Sõnni märki 15. mail ja toob omakorda Jäärale head õnne kaasa.

 

 


SÕNN

Planeetide seis maikuus on Sõnni jaoks ideaalne. See on väga hea, sest paljud Sõnnid tähistavad mais oma sünnipäeva. Päike (energia), Merkuur (suhtlemine) ja Jupiter (hea õnn) on maikuus Sõnni märgis. Jupiter on küll lahkumas Sõnni märgist, kus ta veetis viimased kaks aastat, et liikuda edasi Kaksikute märki. Seega maikuu on nagu lahkumiskingitus, mille ta Sõnnile teeb, tuues ta ellu rohkem õnne ja rõõmu. Kõikide märkide järgi toob aga maikuu Sõnnile õnne armastuses. Veenus on Sõnni märgis alates 29. aprillist, tuues talle nii armastuse-, kui ka rahaõnne kaasa. Armastuse planeet aitab Sõnnil hinge tagasi tõmmata ja rohkem oma elu nautida. On Sõnni tähemärgi esindaja siis vallaline või juba kellegagi koos, maikuu toob talle kaasa unustamatuid hetki. Seda enam, et Uraan toetab samuti Sõnni kõikides ettevõtmistes. Väga ilus kuu on teda ees ootamas. 

 

 


LÕVI

Väga head uudised on ees ootamas kõiki Lõvi tähemärgi esindajaid. Järgnevad nädalad toovad tema ellu rõõmu ja õnne. Lõvi on planeetide poolt hoitud ja kaitstud maikuus. Marss Jäära märgis (sõbramärgis) muudab Lõvi ettevõtlikumaks ja ambitsioonikamaks ning toob Lõvile kätte palju häid võimalusi. Tänu sellele viib Lõvi kõik oma plaanid ellu. Ka hea õnne planeet Jupiter hoiab Lõvil silma peal maikuus. 26. mail siseneb Jupiter Kaksikute märki, Kaksikud on aga Lõvi sõbramärk. Merkuur siseneb aga 15. mail Maamärki, muutes Lõvi autoritaarsemaks ja julgemaks. Kõikide märkide järgi on teda ees ootamas aga väga head uudised just töö juures, mis võivad olla seotud ametikõrgenduse või palgatõusuga.



Kommentaare ei ole