{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mul ei ole enam kannatust

foto : unsplash / Lili Kovac      Mul ei ole enam kannatust...

foto : unsplash / Lili Kovac

 

 

 Mul ei ole enam kannatust osade asjade suhtes. Mitte sellepärast, et ma olen muutunud enesekesksemaks, vaid sellepärast, et ma olen jõudnud oma eluga sellesse punkti, et ma ei viitsi enam raisata oma aega selle peale, mis mulle ei meeldi või mis mulle võib haiget teha.

Ma ei talu enam küünilisust, liigset kriitikat ja liigseid nõudmisi. Ma ei viitsi enam meeldida inimestele, kellele ma ei meeldi, armastada seda, kes mind ei armasta ja naeratada sellele, kes mulle naeratada ei taha. 

Ma ei pühenda ühtegi hetke enam sellele inimesele, kes valetab või teistega manipuleerib. 

Ma olen otsustanud mitte enam koos olla nendega, kes teesklevad, kes on silmakirjalikud, ebaausad ja otsivad odavat kiitust.

Ma ei kannata enam valikulist haritust ja akadeemilist ülbust. 

 

 

Ma ei taha enam tegemist teha naabrite tülide ja kuulujuttude levitajatega.

Ma ei kannata konflikte ja võrdluste tegemist. 

Ma väldin liiga kangete, kalkide ja paindumatute inimestega suhtlemist. 

Sõpruses ei meeldi mulla lojaalsuse puudus ja reetmine. 

Ma ei saa hästi läbi nendega, kes ei oska teisi kiita ega julgustada.

Liialdamised on tüütud, mul on raske leppida nendega, kellele ei meeldi loomad. 

Ja kõige tipuks ei ole mul kannatust nende vastu, kes ei vääri mu kannatust. 


Meryl Streep

Kommentaare ei ole