{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kuidas iga tähemärk oma armastust välja näitab?

Kõik tähemärgid on erinevad ja igal on omale iseloomulikud ühised jooned. Kuidas iga tähemärk oma armastust väljendab?    ...

Kõik tähemärgid on erinevad ja igal on omale iseloomulikud ühised jooned.

Kuidas iga tähemärk oma armastust väljendab? 
 

JÄÄR (21. märts - 19. aprill)

Jäär võib tunduda pealtnäha külm ja eemalolev aga tegelikult on ta suure südamega ja hoolib teistest. Selleks, et oma armastust välja näidata, kasutab ta kummalisel kombel sarkasmi. Ära võta seda isiklikult, sest kui see tuleb Jäära poolt, on see pigem hea näitaja.

SÕNN ( 20. aprill - 20. mai)

Sõnnid on vaatlejad. Nad armastavad otsekohesust ja siirust, eriti tundevallas. Kui Sõnn sind hindab, siis ütleb ta seda sulle, selgitades põhjuseid. Tal on kalduvust oma tundeid pigem varjul hoida ent sa tead ilma selletagi, et ta sind armastab ja sulle truuks jääb.

KAKSIKUD (21. mai - 20. juuni) 

Kaksik on alati heas tujus ja lõbus, isegi kui ta ei võta sind tõsiselt ega näe sinuga ühist tulevikku, võib ta sinuga ikkagi flirtida. Ta võib sulle oma armastust väljendada ent ole ettevaatlik, Kaksik ei oska olla tõsises suhtes.
 
 
 


VÄHK (21. juuni - 22. juuli)

Vähk on ilmselgelt kõige romantilisem tähemärk. Ta armastab lilli, kingitusi teha ja tundelisi kirju kirjutada. Ta ei unusta kunagi sinu sünnipäeva ega jäta ühtegi juhust kasutamata, et teha sulle tähelepanuavaldusi.

LÕVI (23. juuli - 22. august)

Lõvi on julge, kirglik ja domineeriv pool. Temas on tugevalt välja arenenud omanikutunne, sellepärast pead sa talle piiri peale panema, kui sa tahad temaga ainult sõber olla. Ta armastab olla sinu tähelepanu keskmes ja katsub alati teie suhet värskendada.

NEITSI ( 23. august - 22. september)

Neitsi on oma olemuselt piinlikult täpne ja korrektne. Sa ei leia niisama lihtsalt temas vigu ega puudusi. Ta võib olla mõnikord hooletu ja vabaks laseb ta end ainult inimestega, keda ta armastab.

KAALUD ( 23. september - 22. oktoober)

Kaalude tähemärgi all sündinu on kõikide sodiaagimärkide parim sõber. Tema on see, kes sinu eest hoolt kannab, tuleb sulle autoga järele, paneb su lemmiklaulu peale jne. Talle meeldib olla osa sinu elust ja ta katsub olla olemas sinu jaoks alati igas olukorras.
 
 
 


SKORPION ( 23. oktoober - 21. november)

Skorpion armastab flirtida ja võrgutada. Ta võib tunduda pealiskaudne aga ära muretse, kui ta sulle midagi ütleb, siis see ka nii on. Ta armastab tõsiseid jutuajamisi ja ta on filosoof nendega, keda ta armastab.

AMBUR ( 22. november - 21. detsember)

Ambur saab kõigiga hästi läbi. Ta on kirglik ja ei karda oma tundeid välja näidata. Ta tahab olla sinu kõrval, sind emmata, sind puudutada ja sind kallistada. Sest ta vajab lähedusetunnet nendega, keda ta kõige rohkem armastab.

KALJUKITS ( 22. detsember - 19. jaanuar)

Kaljukits on kannatlik ja võib tunduda tagasihoidlik.  Kui ta sind hindab, siis näitab ta seda välja, kiites heaks sinu ideed ja nõuanded.

VEEVALAJA ( 20. jaanuar - 18. veebruar)

Veevalaja on kõige vabam kõikidest tähemärkidest. Raske on teada, mida ta tegelikult mõtleb või teeb. Mida rohkem ta sind hindab, seda rohkem ta sinu kõrval on. Ta armastab kingitusi teha ja sind endaga seiklema viia.

KALAD ( 19. veebruar - 18. märts)

Kalad on kahtlemata kõige romantilisem ja tundlikum tähemärk. Ta isegi ei varja seda. Tema on see, kes kirjutab luuletusi oma armsamale, kuhu ta paneb kogu oma südame.

Kommentaare ei ole