{ads}

HIDE

Viimased

latest

7 märki, mis näitavad, et su kaaslane ei armasta sind enam nii nagu varem

K as sul on tunne, et teie kooselus oled sina see, kes pingutab ja rohkem vaeva näeb? On sul lisaks sellele tunne, et see kõik on...

Kas sul on tunne, et teie kooselus oled sina see, kes pingutab ja rohkem vaeva näeb? On sul lisaks sellele tunne, et see kõik on mahavisatud vaev, sest vastu ei saa sa kunagi muud, kui südamevalu?

10 märki, mis näitavad, et su kaaslane ei armastas sind enam nii nagu enne ja sa ei ole tema elus prioriteet.

Ta veedab palju aega sõpradega ja helistab neile, kui tal on midagi olulist öelda.

See on normaalne, kui su kaaslane tahab oma sõpradega aega veeta aga kui ta alati oma sõpru sinule eelistab, siis on midagi väga valesti.  Kui ta aga üleüldse sinule tähelepanu ei pööra ja sinuga koos midagi teha ei taha, siis on midagi teie vahel valesti.
 
 
 


Teda ei huvita enam see, mis sinu elus toimub.

Loomulikult on meil kõigil aeg-ajalt mõtted mujal ja me unustame palju, kui see aga korduvalt juhtub ja sa oled sunnitud talle tihti meelde tuletama asju, millest sa talle juba rääkinud oled, siis on midagi lahti.

Ta ütleb peaaegu alati viimasel hetkel ära.

Mitu korda ta on juba ütelnud viimasel minutil, et ta ikkagi ei saa tulla sinuga koos olgugi, et ta oli lubanud? Kui see juhtub ühel või kahel korral, pole muidugi midagi lahti aga kui see peaks sinu jaoks harjumus saama, on midagi valesti.

Ta ei talu kriitikat.

Suhtes olles lepivad inimesed teineteise heade ja halbade külgedega. Kui ta aga ei talu ainsatki kriitikat sinu poolt, siis on teie suhtel raske vastu pidada.
 
 
 


Sa oled kindel, et teie suhe püsib ainult tänu sinu pingutustele.

Et suhe vastu toimiks, peavad mõlemad osapooled pingutama vastasel juhul ei vii see kuhugi.

Sa leiad tema tegudele vabandusi.

Loomulikult on normaalne kaitsta oma elukaaslast igas olukorras aga kui ta teeb halba ja sa leiad talle vabandusi, siis ei vii see teie suhet edasi.

Sa oled õnnetu.

Isegi , kui igas uhtes on tõuse ja mõõne, ühine kooselu peaks sind ikkagi mingil määral õnnelikuks tegema. Kui su elus on aga rohkem pisaraid, kui rõõmuhetki, siis pead sa tõsiselt järele mõtlema oma suhte üle.

Kommentaare ei ole