{ads}

HIDE

Viimased

latest

8 märki, mis iseloomustavad halba inimest

Ta on manipulaator Peamine iseloomujoon, mis mürgist inimest iseloomustab, on mani...


Ta on manipulaator

Peamine iseloomujoon, mis mürgist inimest iseloomustab, on manipulatsioon. Toksilised inimesed võtavad kasutusele kõik nipid, et manipuleerida end ümbritsevaid inimesi ja panna neid tegema asju oma tahtmise järgi. Manipulaatoritele lähevad teiste inimeste soovid ja vajadused vähe korda, nende endi soovid on alati kõige olulisemad.

Halb inimene kritiseerib alati kõiki ja kõike

Ära oota mürgiselt inimeselt kiitust või tänulikkust. Kõik, mida sa temalt oodata võid on kriitika, on see siis sellepärast, mida sa tegid või mida sa ei teinud. Tähtis on sind panna alati tundma, et ükskõik, mida sa ka ei tee, sellest ei piisa mitte kunagi. 
 
 
 
 

Ta elab oma tunded sinu peale välja

Toksiline inimene elab oma halva päeva sinu peale välja ja paneb sinu oma koormat kandma. Kui sa talle märkuse selle eest teed, siis süüdistab ta sind mõistmatused ja kaastunde puuduses.

Ta ei vabanda mitte kunagi

Mitte kunagi ei tunnista ta end süüdi, mille eest ta peaks siis vabandust paluma? Toksiline inimene ei võta vastutust oma tegude eest enda peale. Isegi, kui ta teab, et ta on süüdi ei kõhkle ta valet kasutamast. Ta võib ka juhtunud oma kasuks muuta, et mitte vabandada. Ta muudab end ohvriks, et teenida ära teiste inimeste sümpaatiat ja tähelepanu.

Ta käitub ettearvamatult

Toksilise inimesega ei tea sa kunagi, mis sind ees ootab. Ta on  ettearvamatu ja tema tuju on raske ette ennustada. Tema tuju muutub vastavalt tema soovide ja eesmärkide täitumise või mitte täitumisega. Muuseas nad muutuvad ruttu "headeks", kui neil on sinult midagi vaja.
 
 
 
 

Ta ootab, et sa tema tahtmist teeksid

Kui sa temast hoolid, siis pead sa valima. Unusta selepärast kõik muud suhted, isegi kui need sinu jaoks olulised on ja pööra kogu oma tähelepanu edaspidi ainult talle. Loomulikult ära midagi tema poolt tänuks oota.

Sa tunned, et tegelikult sa ei huvita teda

Sinu arvamus ja mõtted ei huvita teda. Kõik see, mis sul talle öelda on, pole tema asi. Lepituse otsimine ja kooskõla leidmine pole päevakorras. Ta tahab sind panna end ainult süüdi tundma. Ta otsib sinus alati midagi, mis valesti on, on see siis sinu hääletoon, sõnavara jne. Ta pöörab rohkem tähelepanu probleemile, kui lahenduse leidmisele. 

Ta ei huvitu kunagi sellest, mis sinu jaoks oluline on

Ja põhjus on lihtne, ta ei saa leppida, et sa oma tähelepanu temast ära keerad. Ta ei ole võimeline sind toetama, kui sul teda vaja on. Vastupidi, ta teeb kõik, mis võimalik, et sulle selgeks teha kui suur egoist sa oled ja kui vähe talle tähelepanu osutad.




Kommentaare ei ole