{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnn

    Armastus Kui sa oled vallaline, siis mõtle kõigepealt, mida sa päriselt sooviksid enne, kui lähed kohtuma i...

 


 

Armastus

Kui sa oled vallaline, siis mõtle kõigepealt, mida sa päriselt sooviksid enne, kui lähed kohtuma inimestega, keda sa ei tunne.  Kui sa oled aga juba kellegagi koos, siis võib rutiinne ja rahulik elu ka teinekord muuta inimesi omavahel lähedasemaks, pannes neid aru saama, et see, mis neid seob, ei ole lihtsalt õhk. 

 

Suhted

Ära unusta hoolitseda ka oma sõprade ja lähedaste eest. Ole paindlikum ja järeleandlikum, ära muutu liiga kangekaelseks ja autoritaarseks. Maikuu toob palju võimalusi suhtlemiseks ja sõpradega läbikäimiseks. Kasuta neid hetki ära, et luua ilusaid mälestusi. 

 

 

 

Pere

Maikuus peaksid sa olema eriti heas tujus ja hoolitsed erilise hoolega oma pereliikmete eest. Ühtegi suuremat probleemi ei ole ette näha. Sa oled heatahtlik ja tähelepanelik kõigi vastu. Tänu sellele peaks koduseinte vahel valitsema harmooniline õhkkond. 

 

Töö ja raha

Üks väga hea vahejuhtum peaks aset leidma töö juures maikuus. Võib juhtuda, et see hea uudis paneb sind veelgi suuremalt unistama, muutes sind veelgi ambitsioonikamaks. Ära siiski hakka õhulosse ehitama. Mis puutub rahaasjadesse, siis on sind ees ootamas üks väga ilus üllatus. Hea õnn saadab sind rahaasjades terve kuu jooksul, kasuta seda targalt ära. 

 

Tervis ja heaolu

Maikuu tuleb sinu jaoks eriti hea ja soodne, hea õnn ei jäta sind maha, kõik võimalikud terviseprobleemid peaksid tasapisi taanduma. Kõik muutub kergemaks ja lihtsamaks. Ära unusta nakatada ka teisi oma hea tujuga. 

Kommentaare ei ole