{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajad saavad rikkaks selle aasta maikuus?

foto : unsplash / Planetes Volumes      Millised on maikuu ...

foto : unsplash / Planetes Volumes

 

 

 Millised on maikuu kõige õnnelikumad tähemärgid? Kas ka sinule naeratab rahaõnn selle aasta kevadel? Vaatame lähemalt, milliste tähemärkide esindajatele toob eesolev maikuu kõige rohkem õnne? 

 

Maikuu planeetide seis on eriti soodne kolme sodiaagimärgi esindaja jaoks

Kui aasta algus ei ole olnud kõige parem sinu rahaasjade jaoks, siis võib juhtuda, et maikuu täidab kõik sinu soovid ja lootused. Ilmselt tead ka sina seda, et iga kuu muutub planeetide seis, see aga mõjutab omakorda valitsevat energiat ning seeläbi erinevaid sündmusi meie elus. Näiteks planeetide transiit võib mõjutada meie emotsioone, suhteid, finants olukorda ja teisi elu aspekti, sõltuvalt siis tema tähemärgist. 

Selle aasta maikuus leiab aset üks väga tähtis astroloogiline sündmus, mis peaks tooma head õnne ja lootust kaasa, kuna tegemist on hea õnne planeedi Jupiteri endaga, mida peetakse ka sodiaagi õnne toovaks hobuserauaks. Jupiter on hiigelplaneet, mida kutsutakse sodiaagi heategijaks ning seostatakse nii hea õnne, kui ka külluse ja jõukusega. Päikesesüsteemi kõige suurem planeet on praegusel hetkel Sõnni märgis. Ent selle aasta 25. mail siseneb Jupiter Kaksikute konstellatsiooni. 

 

Jupiter Kaksikute märgis

 

 

 

Millised tähemärgid võivad saada rikkaks sellel aastal? 

KAKSIKUD

Kuna Jupiter siseneb Kaksikute märki, puudutab see enne kõike Kaksikuid endid. Just nendele toob Jupiter kõige suuremat rahaõnne kaasa. Jupiter on külluse-, rikkuse-, jõukuse-, optimismi- ja kasvu planeet. Kaksikute planeet on aga suhtlemise-, õppimise-, teamiste- ja kohanemise planeet. 

See transiit toob rahaõnne seega kõigepealt Kaksikutele ent see pole veel kõik. See võib soodustada ka suhtlemise küllust ning suuremat mõtete vahetust. Selline planeetide seis võib mõjutada ka juurdeõppimist kas siis läbi reisimise, koolituste, lugemise või rikastavate vestluste. 

 

 


KAALUD

Kaksikutele toob kahtlemata see aasta kõige suuremat õnne, kuna Jupiter siseneb just nende märki, kuhu ta jääb terveks aastaks nagu iga 12. aasta järel. Seega tuleb sellest lõigata nii suurt kasu, kui võimalik. Ent ka Kaaludele toob selline planeetide seis head rahaõnne kaasa. Külluse- ja raha planeet Jupiter toob Kaaludele kaasa palju häid võimalusi, mille abil oma majanduslikku seisu parandada. Nii nagu Kaksikute puhul, ei piirne rikkus üksnes materiaalse küljega, vaid hõlmab enda alla ka suuremat suhtlemist. 

Järgnevate kuude jooksul saavad mitmed kasulikud lepingud sõlmitud. See on ka hea periood, et leida endale usaldusväärseid koostööpartnereid, kellega oma projektid ellu viia. Lisaks leiavad Kaalud võimaluse, kuidas muuta tänu Jupiteri energiale oma elu harmoonilisemaks ning seda igas sektoris.

 

 


VEEVALAJA

Selle aasta maikuu toob Veevalajatele erakordselt suurt õnne kaasa. Lisaks suuremale rahaõnnele, mida see kuu Veevalajale kaasa toob, saadab hea õnn teda ka ametialastes ettevõtmistes. Jupiter Kaksikute märgis hoolitseb selle eest, et Veevalajal mitte millestki puudust ei tuleks. Mitmed suured plaanid saavad ellu viidud järgnevate kuude jooksul, mis peaksid tooma talle suurt kasu kaasa. 

Jupiter Kaksikutes aitab leida Veevalajal ka võimalusi, kuidas muuta oma elu ja selle läbi ka kogu maailma paremaks paigaks. Tõenäoliselt tulevad paljud tema uuenduslike ideedega kaasa.

 



Kommentaare ei ole