{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kuidas käitub naine, kes ei ole oma suhtega rahul?

foto : unsplash / Erick Zajac      Kui suhe enam ei toimi, ...

foto : unsplash / Erick Zajac

 

 

 Kui suhe enam ei toimi, on seda kohe näha. Kuidas käitub aga naine, kes ei ole oma suhtega enam rahul? Tema käitumine muutub kaaslase suhtes, mida on võimatu mitte märgata. 


Ta ei räägi enam nii nagu varem ja on muutunud

Suhtlemine on iga suhte alus. Suhtlemine aitab partneritel mõtteid vahetada ent samuti hoida omavahelist lähedust. Samuti aitab rääkimine selgitada ka olukordi möödarääkimiste ja arusaamatuste korral. Naine, kes on oma suhtega rahul, räägib avameelselt ja ilma keerutamata. Naistele meeldib üldiselt palju rääkida. Kui naine aga enam ei suhtle ja on vait suurema osa ajast, kui ta ei taha enam rääkida tõsistest asjadest, võib see olla märgiks, et ta ei ole oma suhtega rahul. 

 

Ta ei taha enam teha midagi oma mehega koos

Naine, kes ei ole oma suhtega rahul, ei taha enam veeta aega oma kaaslasega. Näiteks läheb ta hea meelega sõbrannadega välja sööma, oma mehega aga ei taha ta enam midagi teha. 

 

Ta ei näita välja, et hoolib ja armastav

Ka õrnuseavaldused hoiavad suhet tugevana. Kallistus, musi, puudutus, naeratus ja head sõnad on need, mis hoiavadki suhet. Kui kõik see hakkab aga suhtest tasapisi kaduma ja naine hakkab eemale hoidma ning väldib füüsilist kontakti, on see märgiks, et ta ei ole rahul. 

 

 

 

Naine veedab rohkem aega üksi

See on hea, kui inimene oskab ka ise oma ajaga midagi peale hakata ja ei pea hommikust õhtuni koos oma kaaslasega olema, sest see on märk juba sõltuvusharjumusest. Kui inimene aga tahab veeta enamiku ajast üksi, olla tundide kaupa üksi  ja kaugel eemal oma kaaslasest, on see märk, et talle pakub suuremat rahulolu ja rõõmu see, mida ta saab mujalt. 

 

Tulevikuplaanid ei paku enam huvi

Kui suhe naist enam ei huvita, ei paku ka tulevikuplaanid talle enam huvi. On siis tegemist maja ostuga või puhkusereisi planeerimisega. Teda ei huvita mitte miski. See on märk, et ta ei tea enam ise ka, mida ta tahab. 

 

Emotsionaalne distants

Õnnelik ja rahulolev naine julgeb näidata oma tundeid välja, ta julgeb näidata välja oma emotsionaalsust, eriti koos kaaslasega, keda ta usaldab. Kui naine aga ei investeeri oma suhtesse, tunneb ta, et teda ei mõisteta ega armastata. Selle tõttu sulgeb ta iseendasse, läheb lukku, on reserveeritum, rahulolematum.

 

 

 

Sagedasemad tülitsemised

Kui kodune õhkkond on pingelisem, hakkab paar rohkem tülitsema ka tühiste asjade pärast. Seda eriti juhul, kui naine ei kannata enam seda suhet välja. Tühisemadki asjad võivad vallandada suure tüli. Kui selline asi peaks aset leidma, võib see olla märk sellest, et midagi on lahti. 

 

Vähem intiimsust

Kui suhe enam ei toimi ega paku huvi, ei paku ka intiimsed hetked huvi. Selle tõttu jääb soiku voodielu.

 

Ta otsib mujalt seda, mida ta kodust ei saa

Naistele meeldib, kui neile tehakse komplimente. Kui suhe enam ei toimi, võib naisel tekkida ka tunne, et mees teda ei näe piisavalt naisena ega hinda teda väärilisena. Kui naine enam suhtesse ei investeeri, võib ta minna otsima mujalt seda, mida ta oma mehelt ei saa. Ta võib hakata teistega flirtima ilma, et ta mõtleks oma meest petta. 

 

Seega, kui sa näed, et su naine on hakanud nii käituma, on see märk, et sa pead midagi ette võtma ja rääkima naisega, kuidas oleks võimalik suhet päästa. 

 



Kommentaare ei ole