{ads}

HIDE

Viimased

latest

Test : mida sina sellel pildil näed kõige esimesena : pliiatsit või lambipirni? Vaata järele, kuidas sinul truudusega lood on

     Selle pildi peal on kujutatud nii pliiats, kui lambipirn. See, mis sinule kõige esimesena silma jäi, aitab teada saada, kui tr...

 

 

 Selle pildi peal on kujutatud nii pliiats, kui lambipirn. See, mis sinule kõige esimesena silma jäi, aitab teada saada, kui truu sina oled. Milleks see test vajalik on? Sest nii võid sa ise ka avastada enda juures külgi, millest sul enne aimugi ei olnud. Tee seda oma kaaslasega, et oleks veelgi huvitavam. 

 


 


 

LAMBIPIRN

Kui sa nägid kõigepealt lambipirni, siis ainus inimene, kelle vastu sa truu oled, oled sina ise. Ei saaks öelda, et sa oleksid oma kaaslase vastu truudusetu. Sa lihtsalt elad päev-päevalt. Tänu sellele on sinu suhted head. Tavaliselt hoolitsed sa kõige esimesena enda isiklike soovide ja vajaduste eest ja alles seejärel mõtled oma kaaslase peale. Kui tema soovid muidugi ei kattu sinu omadega, ei ole kindel, et sa oled valmis järeleandmisi tegema. 

Õnneks on su kaaslane sinuga juba harjunud ega muretse sellepärast. Kui sa oled aga vallaline, siis oleks kõige parem, kui sa järgmine kord oleksid avameelsem oma kaaslase vastu, nii hoiaksid sa teda halbade üllatuste eest. Su sõbrad ja lähedased teavad, et hoolimata kõigest, mida sulle ka ei räägita, teed sa ikka nii nagu ise õigeks pead. Sulle meeldib lasta oma kujutlusmeelel ja fantaasial lennata. Kui sul on mõni projekt käsil, katsud sa alati jätta endast märgi, muutes seda natuke isiklikumaks. Võiks öelda, et sa oled ekstravertne inimene, sulle meeldib suhelda erinevate inimestega. Sinu jaoks pole tähtsust nii väga sellel, millisesse ühiskondlikku klassi inimene kuulub ja millisel positsioonil ta on, kõik, mis sinu jaoks on tähtis on see, kui hea on teie omavaheline suhe ja klapp. 

 

 

Sa oskad alati head nõu anda. Üldiselt leiad sa lahenduse igale probleemile. Sa oled väga hea analüüsivõimega ja kaalud alati kõik poolt- ja vastuargumendid ära. Hoolimata sellest, et sa suhtled vabalt kõikide inimestega, meeldib sulle ka aeg-ajalt üksi olla, eriti siis, kui sa pead oma patareid täis laadima. Seda tuleb üsna tihti ette ja alati siis, kui sa oled veetnud rohkem aega negatiivsete inimeste seltsis. Õnneks õpid sa iga päev, kuidas rohkem eemale hoidma neist, kes su hingerahu võtavad.


PLIIATS

Kui sa nägid pliiatsit, tähendab see, et sa oled valmis kõigeks, et oma suhet kaaslasega paremaks muuta. Kui sa kedagi armastad, teed sa kõik, et teine inimene oleks õnnelik. Sa näed vaeva, et teie omavaheline suhe toimiks. Kui sa armastad, armastad sa tugevalt, sest sa ei oska midagi poolikult teha. Üldiselt hinnatakse sinu juures seda omadust. 

Sa oled truu, lojaalne ja pühendunud nii oma partnerile, kui ka oma lähedaste heaolu jaoks. Kõik need inimesed on sinu elus kõige tähtsamal kohal. Sa oled hooliv ja armastav, iga päev leiad sa võimaluse, kuidas ühel või teisel moel tõestada oma kaaslasele oma armastust. Võiks öelda, et sa oled ideaalne partner igale inimesele ja seda hoolimata sellest, et sa ise oled minevikus haiget saanud ja sinu südamega on mängitud. 

 

 

Üks suhe tegi sulle väga palju haiget. See inimene pettis sind ja su tundeid, valetas sulle ja mängis sinuga. Sul läks palju aega selleks enne, kui sa sellest üle said. Praegu oled sa oma südame terveks ravinud minevikuhaavadest ja ei mõtle enam palju selle peale, mis juhtus. Sa eelistad elada nüüd ja praegu ning hinnata seda, mis sul on. Kui sa oled vallaline, siis keskendu rohkem oma isiklikule heaolule ja ravi oma süda terveks enne, kui alustad uue suhtega. 

Kui sa seda ei tee, võid sa teha palju haiget sellele inimesele, kellega su teed on määratud ristuma. Veelgi hullem on see, et sa võid alateadlikult korrata sama skeemi nagu eelmises suhtes. Sa ei saa minevikku muuta aga võid iseennast muuta. Sa ei ole täna enam see inimene, kes sa olid eile. Selleks, et su elus ei korduks enam sama lugu, pead sa tegema asju teistmoodi ja leidma teise tee.

 

Kommentaare ei ole