{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lugeja mure : "Ma sain kirja ühelt naiselt, kes ütleb, et ta oli mu mehe armuke!"

  foto : unsplash / Fa Barboza   Kallid inimesed, ma kirjut...

 

foto : unsplash / Fa Barboza

 

Kallid inimesed, ma kirjutan siia, sest ma ei saa mitte kellelegi sellest rääkida, mitte keegi ei tohi seda teada minu lähedastest. 

Ma sain kirja ühelt naiselt. Ma ei tunne seda naist, ma ei ole teda kunagi näinud... 

Ta kirjutab, et tal oli minu mehega suhe. Et ta peab enda kohuseks seda, et peab mulle kõik ära rääkima võttes arvesse naiste vahelist solidaarsust jne. Et tema minu asemel tahaks tõde teada. Seega on ta otsustanud kõik mulle ära rääkida, mis tema ja minu mehe vahel eelmisel aastal juhtus. 

Ma olen oma mehega koos olnud ligi kümme aastat (mõlemad oleme 27-aastased). Me elame koos, ühine korter sai paar aastat tagasi ostetud, mille laenu me koos tagasi maksame. Meil on väga hea suhe, koos oleme kõikidest raskustest üle saanud. Aja jooksul on meie suhe muutunud tugevamaks. Ja isegi, kui alati ei ole kõik olnud hästi, siis vähemalt ma olen kindel, et ma võin teda usaldada ja et ta mind armastab nii nagu mina teda. Mis siis, et me oleme erinevad - talle meeldib palju suhelda, mina olen pigem tagasihoidlikum.

 

 

See naine kirjutas,  et ta oli mu mehe töökaaslane ja et nende suhe kestis mitu kuud. Ta on valmis mulle tõendeid esitama selle kohta. 

Ma ei ole veel oma mehega sellest rääkinud. Mul on meeletu hirm praegu, ma ei tea ise ka, mida ma tegema peaksin. 

Ma ei tea, kas see on tõsi. Ma mõtlesin selle peale, mida me eelmisel aastal tegime. Minu arust ei juhtunud mitte midagi erilist, vähemalt mulle küll ei meenu. Mu mees oli hõivatud oma tööasjadega nagu alati aga ma küll ei mäleta, et ta oleks mujal ööbinud. Ta tuli alati koju. 

Miks see naine mulle just praegu kirjutab, mida ta saada tahab? On see mingi kättemaks? 

Kas ma pean talle vastama ja võtma temaga ühendust? Või peaksin kõigepealt rääkima oma mehega sellest? Aga mida ma talle ütlema pean? Üks, mis on kindel, on see, et ma ei suudaks talle mitte iialgi andestada seda, kui ta ongi mind petnud.



Ma saan aru, kui sellel naisel on midagi minu mehe vastu ja ta otsib lihtsalt võimalust, kuidas kätte maksta millegi eest aga mis siis, kui see on tõsi, mis ta räägib? 

Mis siis, kui nende vahel tõesti oli midagi? 

Mis siis, kui see naine toob faktid lagedale? 

Mis siis, kui mu mees valetas mulle kogu selle aja, et olla selle naisega? Ma ei suuda talle iialgi seda andeks anda. 

Samas mul on tunne, et see ei saa lihtsalt olla tõsi. Me tunneme lihtsalt teineteist juba nii pikka aega, ma ei suuda uskuda, et ta oleks võimeline mulle midagi sellist tegema. Ta ütleb mulle kogu aeg, et ta mind armastab, see ei ole lihtsalt võimalik, et inimene valetab sulle niimoodi näkku! 

Ma ei tea, kas ma tahangi tõde teada saada, kui see peaks mu suhtele halba tegema ja äkki mõtles see naine kõik selle lihtsalt välja? 

Ma ei ole kunagi nuhkinud oma mehe järel, sest esiteks on ta telefon töövahend, mille abil ta suhtleb oma klientidega (ta töötab juristina). Jah, tal on palju tööd ja ta jõuab koju hilisõhtul mõnikord ning peab teinekord isegi kogus veel lõpetama oma tööd. Aga ma pole märganud, et ta minu eest midagi varjaks. 

 

 

Ma arvasin, et tunnen kõiki ta töökaaaslasi, sest ta räägib palju oma tööst ja mis seal toimub, sellepärast ma teangi, kellega ta töötab. 

Ma ei saanud terve öö magada. Ma ei suutnud mehega sellest kirjast rääkida eile, mul lihtsalt ei olnud jõudu, teiseks ta tuli hilja koju ja oli väsinud. See ei olnud kõige õigem hetk. Ma ei tea, kas ma olen liiga rumal. Ma ei saa ka enam kaua oodata. Ma arvan, et kirjutan sellele naisele, et ta räägiks kõik ära, mida ta teab ja tõestaks siis, mis suhe neil oli. Mind ei huvita, kui ta tahab mu mehele kätte maksta, ma tahan ainult teada, kas mu mees pettis mind või mitte. Mind ei huvita ka see, et see naine tahab mu suhet lõhkuda, sest ainult minu mees on kõiges süüdi, ma elan koos oma mehega, mitte selle naisega. Võib-olla see naine ei teadnudki minu olemasolust midagi. 


Mida ma tegema peaksin? Rääkima kõigepealt oma mehega või kirjutama sellele naisele? 


JÄRGE SAAB LUGEDA SIIT

 

Kommentaare ei ole