{ads}

HIDE

Viimased

latest

JÄRG : Lugeja mure : "Ma sain kirja ühelt naiselt, kes ütleb, et ta oli mu mehe armuke!"

foto : unsplash / Mitchell Hartley  Järg sellele loole : Lugeja m...

foto : unsplash / Mitchell Hartley

 Järg sellele loole : Lugeja mure : "Ma sain kirja ühelt naiselt, kes ütleb, et ta oli mu mehe armuke!"

 

 Nii. Me rääkisime selle naisega täna telefoni teel. Ma ei arvanud, et tegemist on selle naisega, kes mulle kirjutas aga mu mees oli temast rääkinud juba. Tegemist oli praktikandiga, kes mu mehe büroos praktikal oli eelmisel aastal. Mees väga kiitis teda. 

Selle naise sõnul jättis mu mees talle kohe esimesel päeval väga hea mulje. Aja jooksul muutus nende suhe lähedasemaks. Aga ta kinnitas, et ta ei teadnud mitte midagi minu olemasolust ega olnud kunagi esitanud mu mehele küsimusi selle kohta. Ühel õhtul jäid nad koos kauemaks kontorisse ja sellel samal õhtul suudlesid nad esimest korda (ta mäletab isegi seda, mis päeval see juhtus ja mul tuli meelde küll, et sellel õhtul jõudis mu mees koju üllatavalt hilja, peale südaööd, ta saatis mulle veel sõnumi, et tal läheb kauem). 

Järgmisel päeval saatis mu mees sellele naisele sõnumi, tuletades seda õhtut meelde, et see talle väga meeldis jne ja et ta tahab, et nad uuesti kohtuksid (see naine saatis mulle kõik sõnumid, mis mu mees oli talle saatnud). 

 

 

Nad kohtusid korra selle naise juures ja ühe korra hotellis. Nende suhe jäi saladuseks, mitte keegi teine kontoris ei teadnud sellest. 

Nad magasid koos mitu korda aga kasutasid alati kaitsevahendit. Sõnumite järgi jääb mulje, et see naine meeldis mu mehele (ma tahan sinuga rohkem koos olla, ma igatsen sinu järgi jne). 

26. mail mees saatis sõnumi, et järgi uurida, kas naine on vaba (ma tahan sind kohe ja praegu), mille peale see naine vastas, et ta on puhkusel hetkel.

Siis see naine saigi teada, et midagi on valesti. Ta pakkus välja mõni aeg hiljem, et minna nädalavahetuseks kuhugi aga mees vastas, et ta ei saa. Naine imestas siis, et kuidas siis  nii, sa pole kunagi vaba. 

Ta võttis ühe nende ühise töökaaslasega ühendust, kes talle rääkiski minu olemasolust. Ja nii see läkski. Ta ise ütles, et kirjutas mulle ainult sellepärast, et ta leiab, et ma pean olema teadlik sellest, millega mu mees tegeleb. Ja et tema lõpetas kohe selle suhte ära, kui ta sai teada, et mu mees ei ole vaba. 

Ta vabandas mitu korda, ütles, et tunneb ennast halvasti sellepärast, mis ta mulle tegi. Nende "lugu" kestis pool aastat, mitte rohkem. 

Ma mõtlesin algul, et pakin kohe oma asjad ja lähen vanemate juurde aga siis otsustasin, et ootan mehe ikka ära. Samas ei taha ma ka, et mu lähedased peaksid minu pärast muretsema. Kõik peavad mu mehest lugu, mu vanemad saavad temaga hästi läbi lisaks. Ma tahtsin enne mehega asjad ära klaarida ja siis minna. Ootasingi ta ära. Alguses ma arvasin, et ma lihtsalt ei ole võimeline sellest rääkima, pisarad lihtsalt voolasid. Mees küsis kohe, et mis mul on, mis minuga juhtus. Ma ei tahtnud kohe talle kõigest rääkida, tahtsin, et tema ise mulle räägib oma versiooni. Ma küsisin temalt ainult, et kas ta petab mind. Ta ütles kohe, et ei, et mida ma veel välja ei mõtle, et kuidas ma üldse midagi sellist võin temast arvata, et ta armastab mind ja tal on liiga palju tööd, tal pole aegagi mind petta.

 

 

See oli lihtsalt vastik, kuulata seda, kuidas ta mulle valetab. Ma palusin, et ta annaks oma telefoni, et las ma kontrollin siis aga ta ei tahtnud, et seal on kirjavahetus klientidega, mida ta ei tohi kellelegi näidata ja mida ta peab hoidma saladuses. Ma ütlesin, et kui ta mind austab, siis räägib ta mulle tõtt ja lisasin, et mul on kindlad faktid. 

Selle peale ta ärritus ainult, öeldes, et ma olen täiesti segane ja hulluks läinud. Et miks ma selliseid asju välja mõtlen, et meil pole probleeme vaja, me oleme nii õnnelikud koos, meil on kõik olemas, ta ei petaks mind mitte iialgi. 

Siis ma ütlesingi selle naise nime, vaadates talle silma, et näha kuidas ta reageerib. Ma tahtsin näha, kas ta on tõesti võimeline mulle otse näkku valetama. See tuli talle suure üllatusena, ta kaotas hetkeks isegi kõnevõime.

Kes sulle temast rääkis, mis lollused need on? Kas sa nuhid mu telefonis? 

Aga ta eitas ikka veel kogu seda lugu edasi, öeldes, et see oli ainult üks kolleeg, kellega ta juba ammu enam koos ei tööta lisaks kõigele.



Ma ütlesin, et ma lähen minema tema juurest, sest mulle ei meeldi valetajad ja mulle ei meeldi, kui mulle otse näkku valetatakse. Ja et kui ta on valmis mulle tõtt rääkima, siis ta teab, kust mind leida. 

Ma hakkasin oma asju pakkima endal pisarad voolasid. Helistasin vanematele ja ütlesin, et ma tulen nende juurde ööseks. 

Siis mees lõpuks ometi tunnistaski kõik üles. 

Et ta pettis mind ainult üks kord, mitu kuud tagasi. Et ta ei armasta seda naist, tal ei ole kunagi tema vastu tundeid olnud, see lihtsalt juhtus nii. Et ta ei pannud mind kunagi ohtu, nad kasutasid kaitsevahendit. Et ta lõpetas selle suhte nii ruttu ära, kui võimalik, sest ta kartis mind kaotada ja sai aru, kui õnnelik ta minuga on. Et ma ei saa seda kõike nüüd lihtsalt ära rikkuda. Et meie suhe on palju tugevam. Et mina olen kõik, mida ta vajab selleks, et õnnelik olla. Et ma pean talle andeks andma. Ja et ma ei tohi sellest oma vanematele rääkida. 

See oli nii vastik kõik. Lihtsalt jälk. Mu vanemad tulid mulle järgi ja viisid mind enda juurde. Ma pole neile midagi öelnud aga ma tean, et kui ma seda teen, siis on kõik läbi. Mu vanemad ei ole sellised, et suudaksid talle midagi sellist andestada. Ta on mulle vahepeal helistanud mitu korda aga ma ei vasta. Me peame rääkima aga täna ma lihtsalt ei suuda.

Kommentaare ei ole