{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliseid tähemärke mõjutab 20. aprilli noorkuu ja päikesevarjutus kõige rohkem?

  foto : unsplash / Justin Dickey    Tegemist on juba teise...

 

foto : unsplash / Justin Dickey

 

 Tegemist on juba teise noorkuuga, mis leiab aset Jäära märgis. Samal päeval  toimub ka päikesevarjutus ning algab Sõnnide aeg ja Merkuuri regtrograad. 

Isegi, kui iga kuu leiab aset kuuloomine, siis iga noorkuu on erinev. Sellel aastal algas Jäärade aeg noorkuuga ja lõppeb samuti noorkuuga. Sest paar tundi hiljem siseneb Päike Sõnni märki, sellele järgneb täielik päikesevarjutus ning järgmisel päeval algab Merkuuri retrograad. Seega tõotab nädalalõpp tulla üsna pingeline. 

 

 

Astronoomias on noorkuu aeg hetk, kui Kuu on meie planeedi ja Päikese vahel, selle tõttu ei näegi me Kuud ja öeldakse, et tegemist on musta Kuuga. Astroloogias tähendab see aga seda, et üks Kuu tsükkel on lõppenud ja teine algab, tegemist on niiöelda uue algusega. See on üks võimalus, et panna kinni eelmine peatükk, mis koosneb kõigest sellest, mis möödunud kuul juhtus, keerata lehte ning alustada puhtalt lehelt uut lugu. Sel korral saadab noorkuud nii Jäära, kui Sõnni energia. Seega keerame kohe kaks lehte korraga edasi ja hakkame kirjutama elu paremat peatükki uskudes, et kõik unistused võivad täituda. Jätame kõik mured, probleemid ja rahutused eelmisse peatükki ja võtame kaasa ainult rõõmu ja õnne. 

Sellel neljapäeval jääb Kuu täpset Maa ja Päikese vahelisele joonele. Astroloogia jaoks on nii päikese- kui kuuvarjutuse energia eriti tugev ja võimas. Päike sümboliseerib meie ego, Kuu aga on metafoor meie sisemisest maailmast, mälestustest ja emotsioonidest. Kui Kuu ja Päike on ühel joonel Maaga, on see astroloogide sõnul õige hetk selleks, et heita pilk minevikku ja teha minevikuga lõpparve. 

 

 

 

Milliseid tähemärke mõjutab see aga kõige rohkem? 

Sellel aastal leiavad varjutused aset ühel korral Jäärade märgis ja ühel korral Kaalude märgis. Tegemist on tähemärkidega, mis on omavahel opositsioonis. Selle tõttu mõjutabki see eelkõige just Kaalusid ja Jäärasid kõige rohkem. Võib-olla ei tule see päev kõige parem aga vähemalt aitab näha kaugemale. Kuna Päike siseneb samal ajal Sõnni märki, puudutab seekordne noorkuu ka kõiki Sõnne ja Sõnniga opositsioonis olevaid Skorpioneid. Samuti neid tähemärke, kes jäävad Jäära ja Kaaludega 90° nurga alla ehk siis Kaljukitsesid ja Vähi märgi esindajaid. Nende jaoks võib see päev tuua kaasa muutuseid, mõtteainet. Hea olekski võtta aega maha, sest Merkuuri retrograad Sõnnis soovitab meil tõsta natuke pilku ja näha seda, mis meie ümber toimub. Selline on astroloogide soovitus, kui sina otsustad neljapäeval aga grillima hakata, siis anna minna, sest Sõnnide aeg on algamas, Sõnnid aga armastavad head toitu üle kõige! 

 

Kommentaare ei ole