{ads}

HIDE

Viimased

latest

Test: Esita mõni küsimus ja vaata, milline on vastus sellele

 Mitu korda oled sa tundnud muret asjade pärast, millele sul vastust ei ole?  Mõnikord ootame ja loodame me seda vastust nii v...

 Mitu korda oled sa tundnud muret asjade pärast, millele sul vastust ei ole? 

Mõnikord ootame ja loodame me seda vastust nii väga...

 


 

Siin ei ole tegemist mingi nõidusega, tegemist on lihtsalt piltidega, mis aitavad sinul paremini aru saada, mida su süda sulle öelda tahab. Esita mõni küsimus ja siis vali üks allolevatest pildil olevatest loomadest või lindudest, mis väljendab kõige paremini just seda vastust, mida sa vajad.

Isegi, kui tegemist on kõigest piltidega, on sellel testil oma resonants: tegemist on nende loomade energiaga, sa peaksid seda tundma südamega, kui sa oma valikut teed. Sa tunned seda resonantsi füüsiliselt, energeetiliselt, spirituaalselt ja teadvuslikult, sest on seadus, mis kinnitab, et kõik, mis sarnaneb, tõmbub. Sina tõmbad endale ligi kõik selle, millel on sama vibratsioon, kui sinul. Kõik need, kes on sinuga ühel lainel. Ära seda kunagi unusta oma mõtetes ega tunnetes.

 

 

 

Keskendu nüüd ühele küsimusele, mis sind rõhub või sind huvitab

 Vali seejärel oma loom või lind ja ära unusta, et tegemist ei ole nõidusega ega tuleviku ennustamisega. See on kõigest sinu intuitsioon ja sinu energia vibratsioon, sinu süda, mis ütleb sulle seda, mida sa mõnikord ise kuulda ei taha. 

Hinga sügavalt sisse, keskendu ja vali üks loom või lind, kes annab sulle parima vastuse:


Vastused


1.Kakk/Öökull

 


 

Öökull näeb seda, mida meie ei näe. Ta on öölind. Öökull soovitab olla ettevaatlikum ja olla tähelepanelikum.

See, et sa valisid öökulli, tähendab, et sa ei suuda näha läbi pimeduse ja seega ei näe sa seda, mis sind ees ootab. Sa ei oska oma potentsiaali paremini ära kasutada, sa ei tegele sellega, millega sa peaksid tegelema. Sa pead vaatama rohkem, mis toimub sinu südames. Ja nägema ka seda, millised on sinu varjuküljed. Sa pead leidma oma elu tõelise mõtte. Pööra rohkem tähelepanu märkidele, mida elu sulle saadab. Need märgid ei ole alati saadetud suure valgusega, mõnikord peituvad nad väikestes pisiasjades, millele sa tähelepanugi ei pööra. 

Öökulli tsitaat  "Sa oled säde igavesest tulest. Sa võid peita seda sädet aga sa ei saa kunagi teda hävitada"


2. Hobune

 

Hobune on seotud vabaduse ja tugeva sisemise jõuga. 

Kui sa valisid hobuse, siis tähendab see, et sa pead rohkem iseendasse uskuma. Uskuma rohkem oma sisemisse jõusse ja viima oma projektid ellu. Sest sa oled tugeva sisemise jõuga varustatud. Sa tahad maailma avastada ka siis, kui sa tunned enda hinges ebakindlusi, täpselt nagu hobune, kes läheb edasi, vaba ja metsik. Planeeri oma elu paremini, kirjuta üles kõik see, mida sa teha tahad, pane kuupäevad oma eesmärkide ette ja ära lükka asju edasi homsele päevale. Alusta täna! Usu oma potentsiaali ja tahtejõusse. Nende kahega saavutad sa edu. Sa oled palju rohkem väärt, kui sa seda arvad. 


Hobuse tsitaat "Kogu võim on sinus endas olemas ja ootab sinu käskluseid."

 

 


3. Kotkas


Kotkas sümboliseerib jõudu, võimu ja selgust. Ta sümboliseerib valgust, avatud meelt, laia silmaringi, julgust, üllust ja inimlikke kõrguseid. Kotkas aitab meil näha elu palju laiemast fookusest, aidates meil võtta otsuseid vastu ja panna paika eesmärke ka pikemas perspektiivis. Kotkas on valgus, mida saadab päikesetõus.

Sa pead alustama otsast peale. Hakkama enda eest hoolitsema. Laskma elul minna ilma liigselt muretsemata. Sa pead välja sirutama oma tiivad ja lendama kõrgemalt. Vaatama kaugemale. Mida kõrgemalt sa lendad, mida kaugemalt sa oma praegusi probleeme näed, seda paremini sa ennast tunned.

Kui sa valisid kotka, siis tähendab see seda, et sa vajad otsusekindlust ja keskendumisvõimet, et paika panna oma elus eesmärke palju kindlama ja selgema mõistusega. Ära lase negatiivsusel takistada end lendamast. Ole sina ise, sul on olemas vajalik potentsiaal selleks, et olla palju rohkem, kui see, kes sa praegu oled ja teha palju rohkem, kui see, millega sa praegu tegeled. Kui sa õpid olema enesekindlam, siis ootavad sind ees kõrged ja suured lennud.

Kotka tsitaat " Lihtne elu ja kõrged mõtted peavad olema sinu eesmärgiks. Keskendu sisemise rahulolu leidmisele ja ära lase end mõjutada välistest teguritest. Ükskõik, kus sa ka ei viibi, ära lase kellelgi oma sisemist rahu rikkuda."


4. Karu


Karu sümboliseerib füüsilist jõudu ja tervenemist. Karu läheb talvel koopasse ja magab. Magamise ajal leiab ta taas tasakaalu loodusega. Kevadel tõuseb karu taas üles olles täis uut elujõudu.

Vastus on sinus endas olemas. Ka võime ravida oma keha ja vaimu. Sinu ravija elab sinu enda sees. Karu, kelle sa valisid, käib mööda spirituaalseid radu. Ta näitab sulle teed, kuidas sa saad end ravida füüsiliselt aga selleks pead sa nägema füüsilisest kehast kaugemale. Kõik on kinni alateadvuses. Eluks vajalikus rahus ja vaikuses.

On aeg, et sa räägid vähem ja kuulad rohkem. Eriti iseennast. Kuula oma südant ja oma keha. Hoolitse iseenda eest rohkem ja ole enda vastu hea. Kuula oma sisemist häält. Ära torma enam vaid kõnni rahulikult, mediteeri ja hinga sügavalt. 

Karu tsitaat " Kiusatusele vastu panemine ei tähenda seda, et sa pead kõikidest elu rõõmudest loobuma. See tähendab hoopis seda, et sa suudad ennast kontrollida ja tead, mida sa päriselt teha tahad. See on tee, mis viib tõelise vabaduseni, mitte vale vabaduseni, mis sunnib sind tegema seda, milleks su harjumused sind sunnivad."

 

 

 


5. Lõvi


 

Lõvi sümboliseerib juhtimisvõimeid. Võimu, julgust ja elujõudu. 

Kui sa valisid Lõvi, siis vajad sa rohkem tahtejõudu, võimu, tugevust, majesteetlikust, jõukust, õilsust, julgust, heaolu, juhtimisvõimeid, turvalisust ja enesekindlust.

Sul on potentsiaali ja vajalikku jõudu, isegi, kui sa ise selles kahtled. Sa pead rohkem hoolitsema oma vaimse ja füüsilise tervise eest ning ravima end terveks. Sa oled loodud selleks, et elada ilusat elu ja olla tugev. Sest elu on palju suurem ja ilusam, kui sa seda näed. Elul on sinu jaoks täna hoopis teine tähendus, kui eile. Vaata oma südamesse, kõik vastused on seal peidus.

Sa ootad muutusi ja vajad neid, sa unistad kõrgelt ja tahad oma eesmärgid ellu viia. Usu oma potentsiaali ja oma võimetesse ja muuda oma elu ilusaks.


Lõvi tsitaat " Inimene ei ole tähtis tänu oma egole ega isiksusele. Inimene on oluline, sest tema hing on osa universumist"


6. Delfiin


Delfiin sümboliseerib puhtust, rõõmu ja tingimusteta armastust. Kui sa tahad luua harmooniat loodusega, siis kuula oma sisemist häält. 

Kui sa valisid delfiini, siis tähendab see et sa vajad oma ellu rohkem rõõmu, kergust, lihtsust, rahu, lõbu, naudingut ja mitte võtta asju nii tõsiselt. Kui sa seda just ei otsi, siis vähemalt vajad sa seda. Sa pead tooma oma ellu rohkem värve, kuulama oma hinge ja südant, kuulama rohkem ja rääkima vähem. Tegema rohkem koostööd teistega, olema vähem kriitilisem nii iseenda, kui teiste suhtes.

Reisi rohkem, saada julgustavaid sõnumeid oma sõpradele, oma perele. Naera selle asemel, et viha pidada, andesta rohkem, armasta inimesi, ära tee välja neist, kes sind ärritavad. Hinga sügavalt ja mõtle enne, kui sa midagi vastad või vihastad. Tee endale uusi sõpru, ole uus inimene. Ravi kogu kurbus oma hingest ilusa lauluga armastusest ja rahust. Kuula head muusikat ja vaata vähem telekat.

Delfiini tsitaat " Kui sa arvad, et õnn enam sulle ei naerata, siis rõõmusta, sest sinu hinges on olemas nii õnn, kui rõõm. Ära kaota kunagi lootust."




 


Kommentaare ei ole