{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajatele toob järgmine nädal suuremat õnne kaasa?

foto: unsplash / Tim Zänkert      Milliste tähemärk...

foto: unsplash / Tim Zänkert

 

 

 Milliste tähemärkide esindajatele toob järgmine nädal kaasa suuremat õnne armastuses, raha- ja tööasjades? Planeedid soosivad tervelt kolme tähemärgi esindajaid, keda on ees ootamas väga head uudised. 

Kõige raskemad ja pingelisemad ajad on nüüd selleks korraks läbi saamas. Veebruarikuust saadik on planeedid ainult oma tahtmist teinud, tekitades pingeid, arusaamatusi ja stressi. Viimased kuud on olnud väga rasked ja pingelised. Süüdi on selles aga kõik kuu- ja päikesevarjutused, mis on surunud meid vastu seina, sundinud meid otsuseid langetama - mõnikord isegi liiga äärmuslikke otsuseid - ning muutma tegevuskava. Merkuur aga alustas samal ajal retrograadset liikumist, pannes meid üle vaatama, millised on meie suhted teistega. Selle kõige tõttu polnudki viimased kuud nii lihtsad, kuna planeetide energia oli väga tugev. Õnneks muutub planeetide seis kogu aeg. Maikuu toob meile jälle lootust ja head õnne kaasa. Merkuuri retrograad on lõppemas. Armastuse planeet Veenus siseneb Sõnni märki 30. aprillil, liitudes Päikesega (energia). Planeedid liidavad oma energia, muutes meie elu sellega kergemaks. Osade tähemärkide esindajatele toob järgmine nädal suuremat õnne kaasa. 

 

 


JÄÄR

Jäär võib järgmisel nädalal imesid teha. Tema enda planeet Marss on sisenemas trummipõrinal Jäära märki, tuues sellega kõikidele Jääradele head õnne kaasa, muutes neid sama ajal veelgi enesekindlamateks. Jäär on ilma selletagi julge ja ambitsioonikas, ent planeetide praegune seis aitab tal võtta kõige paremaid otsuseid vastu. Jäär leiab järgmisel nädalal lahendused oma probleemidele. Just see nädal toob talle kõik head võimalused koju kätte. Tänu planeetide energiale muutub ta veelgi enesekindlamaks ning hakkab oma suuri plaane ellu viima. Kõik, mida ta puudutab, muutub kullaks. Kõige tähtsam on see, et ta ise usuks endasse ja tegutseks õigel hetkel.

Merkuur on ikka veel Jäära märgis. Nüüd, kus Merkuuri retrograad on läbi saamas, kaovad ka kõik takistused Jäära teelt. See aga aitab Jääral paremini näha häid võimalusi. Merkuur muudab teda optimistlikumaks ja julgemaks. 

 < /p>

 

 

KALJUKITS

Planeetide praegune seis toob head õnne Kaljukitsele. Kõik võimalused on tema jaoks avatud ja mitte ainult tema, vaid kõikide Maamärkide jaoks : Neitsi, Sõnn ja Kaljukits, kellele hea õnn naeratab Jupiteri kaudu. Järgmisel nädalal aga moodustavad Päike, Jupiter ja Uraan väga hea aspekti, mille energia toob enne kõike head õnne kõikidele Kaljukitsedele. Päike toob Kaljukitse ellu soojust ja kindlust, Jupiter toob õnne ja Uraan muudab teda optimistlikumaks. Tänu sellele on teda järgmisel nädalal ees ootamas ainult head uudised. Uraan aitab tal näha asju läbi teise vaatenurga, tänu millele Kaljukitse leiab lõpuks ometi lahenduse ühele probleemile, mis on teda juba pikemat aega rahutuks teinud. 

Mis puutub tööasjadesse, siis on Kaljukitse elus algamas täiesti uus ajajärk. Järgnevate kuude jooksul soovitavad planeedid tal näidata, milleks ta võimeline on. Kõikide märkide järgi avanevad tal võimalused, kuidas silma paista. Vähemalt igavuse üle pole tal vaja kurta. Kaljukitse planeet Saturn on juba teinud tema jaoks omad plaanid, sest tal on Kaljukitse tulevikust oma äranägemus. Asjad hakkavad taas liikuma õiges suunas. Kui Kaljukits on endale midagi pähe võtnud, ei peata teda miski. 

 

 


KAALUD

Aprillikuu ei ole olnud tema jaoks kõige parem, nüüd aga tundub, et asjad hakkavad lõpuks ometi paranema tema elus. Viimased nädalad on olnud tema jaoks väga pingelised, tekitades tema elus suurt segadust. Järgnevate päevade jooksul peaks kõik õnneks muutuma. Planeedid toovad talle kõik head võimalused kätte. Hea oleks, kui ta kasutaks seda aega ära ja laseks õnnel tulla oma ellu. Päike toetab omalt poolt teda kõikides ettevõtmistes Mitmed head võimalused on tekkimas, mitmed kasulikud lepingud saavad sõlmitud järgnevate nädalate jooksul. Lisaks sellele võivad mitmed kohtumised muuta ta elu ilusamaks. 

Hea oleks, kui ta hoolitseks rohkem oma eraelu eest ega jätaks hooletusse neid, kes on talle kallid. Kõikide märkide järgi toob järgmine nädal ta ellu ühel või teisel moel ka armastust. Kõik planeedid Jäära märgis (Marss - tegevus ja Merkuur - suhtlus) aitavad Kaaludel oma plaane ellu viia.

Kommentaare ei ole