{ads}

HIDE

Viimased

latest

Nooruse saladus! 70-aastane naine, kes lõpetas suhkru söömise 28 aastat tagasi!

  Carolyn Hartz on 70-aastane naine, kes on palju paremas vormis, kui paljud 20-aastased. Tal on imeilus keha, mille üle ta uhke võib olla....

 

Carolyn Hartz on 70-aastane naine, kes on palju paremas vormis, kui paljud 20-aastased. Tal on imeilus keha, mille üle ta uhke võib olla.

Tema saladus aga seisneb selles, et ta pole söönud suhkrut juba aastakümneid. Alguses oli see raske, tunnistab Carol, sest ta armastas palju magusat süüa aga nüüd usub ta, et see ongi põhjus, mis on aidanud tal säilitada hea tervise ja füüsilise vormi kogu selle aja.

Peale seda, kui Carol oli suhkru söömise lõpetanud, hakati temalt küsima, mis tema nooruse saladus on ja kas ta on ilukirurgi juures käinud.

Carol asendas suhkru looduslike magusainetega, täpsemalt siis ksülitooli, mida leidub mõningates köögiviljades ja marjades.
 
 


Carol sööb iga einekorra juurde valke, eriti just hommikusöögi juurde. See aitab ära hoida isu näksimise järele.

Ta rõhutab samuti, et ei maksa end piirata söömast seda, mida sa armastad, kõige tähtsam on süüa mõõdukalt ja valida protsjoni suurust.

Vananemisega ainevahetus aeglustub, sellepärast on veelgi tähtsam teha tervislikke valikuid.

Lisaks sellele, et suhkru söömine ei ole hea ja tuleb järgida portsjonite suurust, on tähtis piisavalt magada. Carol magab iga öö vähemalt 8 tundi. Ta väidab, et just sellel ajal keha paraneb ja nooreneb.





Kommentaare ei ole