{ads}

HIDE

Viimased

latest

15 märki, mis viitavad sellele, et teie suhe on lõppemas

Lähen minema või ei lähe? Me oleme juba nii kaua koos olnud, meil on palju ühiseid mälestusi aga ma ikkagi ei tea, mida oleks õigem teha...


Lähen minema või ei lähe? Me oleme juba nii kaua koos olnud, meil on palju ühiseid mälestusi aga ma ikkagi ei tea, mida oleks õigem teha. Ma olen täielikus segaduses. Mida ma tegema pean? Ma olen nii palju vaeva näinud, kuidas ma nüüd lihtsalt kõnnin minema? Ja kuidas ma üksi hakkama saan? Aga võib-olla ta muutub veel? Kui ta oleks natukenegi parem inimene, siis oleks kõik teisiti. Võib-olla siis, kui meil lapsed on, ta muutub? 

AITAB!

Vabandused ja veel kord vabandused! Jah, teil on raske periood ja keerulised ajad.

Lahku minna on tegelikult üsna lihtne. Inimesed ütlevad endale: " Meie suhe ei toimi, meie vahel ei ole enam armastusest. Me väärime kedagi paremat ja võtame oma vähesed asjad ja kolime ära omaette, kus saab rahulikult iga õhtu telekat vaadata, kuni tuleb uus hoog, et kellegi teisega otsast alustada sama ringi."



Nii lihtne see ongi. Aga kuidas teada saada, kas praegu on õige aeg lahku minemiseks või ei ole? 

1. Sa ei taha lahku minna, sest Aadu (või Liisi) on ju tegelikult hea mees ja sa ei taha talle haiget teha. 

On ju armas? Tegelikult ei ole. Inimesed väärivad paremat suhtumist. Ei saa jääda kellegagi lihtsalt sellepärast, et ta on hea inimene. Kõik inimesed on head. Kui Aadu on sinu silmis ainult hea inimene, siis anna Aadu kellelegi, kes teda sinust paremini väärib.

2. Sa ei taha lahku minna, sest sa oled nii palju vaeva näinud

Te olete Aaduga juba 5 aastat koos või isegi 10 ja sa ei taha lahku minna, sest te olete koos juba 5 aastat ... või isegi 10! Midagi veel? 5 aasta pärast on juures veel 5 aastat, ei midagi muud ja 5 põhjust rohkem, miks lahku minna.

3. Sa loodad, et Aadu muudab ennast

Tõsta oma pilk taevasse ja ohka dramaatiliselt. Esiteks, kui sa kedagi armastad, siis ei taha sa, et ta muutuks. Sa ei taha teda muuta, sest ta on sinu silmis just selline nagu vaja. Lisaks sellele inimesed ei muutu. Nad muutuvad ainult siis, kui nad seda ise tahavad ja on seda otsustanud.



4. Sa kardad vägivalda

Kas siin ongi vaja midagi täpsustada või juurde lisada? Okei, lisame ikkagi. Kui keegi on sind ähvardanud, kui keegi on sinu peal vägivalda kasutanud - oled sa siis mees või naine - mine minema! Ja ära leia vabandusi, sest neid lihtsalt ei ole!

5. Te ei taha samu asju

Sina tahad minna elama välismaale, Aadu ei taha. Sina tahad lapsi, Aadu ei taha. Ja sa jääd ikkagi temaga,sest ... äkki mingil hetkel muudab ta oma arvamust? Või siis äkki mingil hetkel sina enam ei taha lapsi? Kas seda sa loodadki? Sa oled valmis ohverdama kõiki oma unistusi? Kui jah, siis okei. Kui ei, siis kas peab meelde tuletama, et inimesed ei muutu?

6. Te ei usalda teineteist

Te luurate teineteise järel, loete teineteise sõnumeid, sest kunagi ju ei tea. Sa murrad pead, kellega ta oma aega veedab, sest kunagi ju ei tea. Sa ei räägi talle oma palgast, sest kunagi ju ei tea. Ja Aadu teeb täpselt samamoodi. Vot siis.


7. Aadu ütleb sulle, et sa oled rumal, et su plaanid on rumalad, et sa pead maa peale tagasi tulema ja lõpetama unistamise

Sedasi siis. Aadu pole naljamees tuleb välja. 

Ilma selleta, et su kaaslane sind toetaks ja oleks sinu juures, kui sul teda vaja on, kes ütleb sulle: "Sa saad hakkama, usu mind!" - sa oma unistusi ellu viia ei saa. Kui see inimene, kelle arvamus sulle kõige rohkem loeb, sind alahindab, siis muutub kõik võimatuks.

Sul on võimalus valida seda inimest, kellega sa tahad oma elu veeta. Ja sa vajad oma elukaaslase toetust 150%! Sest see on kõige tähtsam sinu edaspidise karjääri jaoks.

8. Sa otsid Google'st : Kas ma armastan teda veel? 

Ära naera. Ma olen kindel, et sa oled seda juba teinud. Tahad saladust teada? Google ei tea seda. Ainult sina tead.

9. Te räägite vähemalt kord nädalas lahku minemisest.

Ja siis lepite ära ja teete midagi toredat koos, näiteks tõstate mööblit ümber või panete uue tapeedi, et natuke värskendust tuua oma suhtesse. 

10. Kui sa mõtled lahku minemisest, siis mõtled sa kõigele sellele, mis sind takistab seda tegemast.

Ja sa loodad, et mingi ime juhtub ja kõik probleemid, mis sul takistavad lahku minna, lahenevad iseenesest. Ja et kui sa natuke ootad, siis tuleb ilus prints või printsess ja päästab su ära.

Aga tegelikult probleemid iseenesest ei lahene. Ainult sina ise saad seda teha.

Loomulikult on mõnedel paaridel lapsed ja ühiselt ostetud maja. Aga ka nemad on suutnud lahku minna halvast elukaaslasest ja ehitada üles korraliku ja hea elu hoolimata kõigest. 



11. Kui Aadu ära on, oled sa rõõmus ja mõtled kõigele sellele, mida sa ilma temata teha nüüd võid

Kõik inimesed hindavad mingil määral üksiolemist aga mitte nii palju! Tavaliselt peaksid olema võimeline tegema kõiki neid asju ka siis, kui Aadu on sinuga.

12. Sa ei taha enam temaga magada

Ongi välja öeldud. Sa ei talu enam tema füüsilist lähedust. Kui ta sinu juurde tuleb või sind puudutab, siis see on sulle ebameeldiv ja ärritab sind. Sa ei talu teda enam.

13. Sa ei julge kõike välja ütelda, mida sa mõtled, sest ta alavääristab sind

Ta on ju seda teinud nii palju kordi juba. Ta on sind alavääristanud teiste ees ja maininud mitu korda, et sa räägid ainult rumalusi. Koduseinte vahel hoiad sa paljud asjad enda teada, sest sulle ei meeldi see, kuidas ta sind kritiseerib.

14. Teile ei meeldi teha samu asju

Sulle meeldib jalutada, Aadule ei meeldi. Sulle meeldib teatris käia, Aadule ei meeldi. Sulle ei meeldi reisida, Aadule meeldib. Te ei tee enam midagi koos, sest teil pole midagi ühist.

15. Sa unistad elust ilma temata

Sa oled vaba. Sa elad ühiskonnas, kus sa ei pea sunniviisiliselt jääma kellegagi, kes sulle ei sobi. Kasuta seda vabadust selleks, et olla õnnelik ja muuta teised õnnelikuks - Aadu leiab ka kellegi, kes talle sobib ja sinu tulevane kaasa ootab ainult sind.






Allikas: https://lyviacairo.com

Kommentaare ei ole