{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Tähemärkide halvimad omadused

Me tunneme kõik, millised on meie head küljed, halbadest ei taha me palju rääkida. Kui aga uskuda tähti, siis selgub, et meil polegi k...


Me tunneme kõik, millised on meie head küljed, halbadest ei taha me palju rääkida. Kui aga uskuda tähti, siis selgub, et meil polegi kõigil samad puudused vaid need sõltuvad vastavalt igaühe tähemärgile. Oma halbu külgi oleks hea teada saada, sest see võib selgitada, miks sul on raske sõpru saada, miks su armusuhted nurjuvad ja miks sul töö juures halvasti läheb.

JÄÄR tahab alati käsutada


Jäär ei ole meeskonnamängija, kui talle just ei anta peatreeneri kohta. Sest ta lihtsalt peab olema igal pool esimesel ja kõige tähtsamal positsioonil ja ei lepi vähemaga. Hea asi on see, et ta lausa pakatab energiast ja võib olla väga hea ülemus.

SÕNN on laisk

Sõnn on sodiaagimärkidest kõige laisem ja tõele au andes tuleb tunnistada, et edu ei huvita teda väga palju. Ta võib päev otsa vaadata oma lemmikseriaale diivani peal lesides ja ilma, et ta kordagi tüdineks. Tema jaoks on see kõige rahustavam tegevus, sest ta ei ole piisavalt motiveeritud, et midagi oma elus muuta.



KAKSIKUD ei suuda saladust hoida

Kaksikute tähemärgi all sündinu ei suuda vait olla aga see ei ole tema süü. Niipea, kui vestlus kisub põnevaks, tahab ta omalt poolt lisada seda, mida tema teab. Aga tänu sellele puudusele võib ta kaotada paljude usalduse!

VÄHK solvub ruttu

Ta ei talu kriitikat, ka siis mitte, kui see tuleks talle kasuks. Ta võtab kõike isiklikult, puutub asi temasse siis või mitte. Selline tundlikkuselävi muudab igapäevase elu temaga keeruliseks.

LÕVI tahab olla alati rambivalguses

Ta lihtsalt ei suuda oma ego kontrollida ja tahab alati olla kõikide tähelepanu keskmes. Puutub siis asi eraellu või tööasjadesse, selline asi võib tekitada piinlikust, sest tema kõrval ei jää teistele enam üldse ruumi ja teised tunnevad, nagu neid polekski olemas.

 NEITSI on kriitik

Neitsi tähtkujus sündinu ei suuda lihtsalt vaadata pisikesest veast mööda. Ta võib seda pisikest viga sulle veel meelde tuletada kaua. See võib sulle kasuks tulla, kui sul on harjumus sassis juustega välja minna aga ilmselt tahaksid ka sina vahetevahel lihtsalt rahulikult hingata.



KAALUD ei oska oma stressiga toime tulla

Kaalude tähtkujus sündinud ei taha muud, kui armastada ja olla armastatud. Ta ei taha pingeid ja vaidlusi ent ükski normaalne suhe ei saa toimida ilma selleta. Ja siis ta teeb kõik, et keegi midagi teada ei saaks ja hoiab kõik endale, kuni ühel hetkel ta lihtsalt murdub. Kui asi aga dramaatilise pöörde võtab, siis ei leia ta ühtegi lahendust, et olukorrast välja tulla.

SKORPION on mürgine madu


Skorpion on meister manipulatsioonis. Tal on selline võluv nägu, mis teisi ligi tõmbab. Ta võib paista meeldiv väljastpoolt aga sisemiselt on ta mürgine, eriti juhul, kui ta peaks sinu truuduses kahtlema.

AMBUR ei taha sinu abi


Ambur on iseseisev, kogu hingega pühendunud ja motiveeritud. Aga ta kukub ikka ja jälle, sest ta on veendunud, et ta ei vaja mitte kedagi. Aga kellelegi ei meeldi näha kangekaelset inimest, kes mitu korda läbi kukub lihtsalt sellepärast, et ta ei või küsida kelleltki abi.

KALJUKITS on sinu parim vaenlane


Ta jõuab ruttu tippu ja on oma valdkonnas parim spetsialist. Isegi, kui tema suhted teistega peaks selle all kannatama, talle ei lähe see korda! Kõige tähtsam on see, et ta oleks tipus isegi, kui ta on seal üksi.

VEEVALAJA on liiga intelligentne


Veevalajad on intelligentsed ja innovaatsed. Ta ei saa alati aru, miks ta peab ikka meie ajastul tegelema veel paberimajandusega. Töö juures võib ta tõsta mässumeelt ja tal jääb puudu austusest ülemuste vastu.

KALAD ei ole usaldusväärsed

Kalade tähtkujus sündinul on vastutustundetu ja täiesti arusaamatu käitumine. Kui kõik oleneb ainult tema otsusest, siis viimasel hetkel muudab ta oma otsust lihtsalt niisama heast peast.








Kommentaare ei ole