{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kõige targemad tähemärgid.

JÄÄR (21. märts - 19. aprill) Jäärad on tõelised raamatukogurotid. Nad on pidevalt uue info otsingul ja on veendunud, et elust õpib kõige pa...

JÄÄR (21. märts - 19. aprill)


Jäärad on tõelised raamatukogurotid. Nad on pidevalt uue info otsingul ja on veendunud, et elust õpib kõige paremini. Jäärad on väga aktiivse loomusega ja on koguaeg tegevuses lükates oma piire aina edasi. Jäärad on samuti kangekaelsed, kellel on tugevalt väljakujunenud arvamused. Nad on alati kõigega kursis ja suudavad seega kaasa rääkida igas teemas.

KALJUKITS (22. detsember - 19. jaanuar)

Kaljukits katsub alati leida rohkem infot teema kohta, mis teda hetkel huvitab. Muuseas tal on alati mitu valdkonda korraga käsil. Nende huvikeskus on alati suur, ulatudes kirjandusest teaduseni. Vabal ajal harivad nad ennast vaadates dokumentaalsaateid või kuulates uudiseid. Kaljukitsel on väga põhjalikud teadmised kõikidest teda huvitavatest valdkondadest. Kaljukits vajab intellektuaalset stimuleerimist ja selletõttu ta ongi üks sodiaagi targematest tähemärkidest.

VEEVALAJA (20. jaanuar - 18. veebruar)

Veevalaja on tuntud oma intellektuaalsete võimete poolest. Oma loomult on ta suur mõtleja, kes juurdleb tihti elu ja olu puudutavate küsimuste üle. Veevalaja on uudishimulik ja esitab palju küsimusi. Ta tahab õppida end ümbritsevat maailmast. Täpselt nii, nagu Jäär, on ka Veevalaja väga kangekaelne, kellel on oma väljakujunenud arvamus. Jäär ja Veevalaja mõistavad teineteist suurepäraselt. Vabal ajal armastab Veevalaja külastada muuseume ja raamatukogusid kõike seda ainult selleks, et oma suurt teadmishimu rahuldada. 

Kommentaare ei ole