{ads}

HIDE

Viimased

latest

Inimesed, keda on parem vältida

  O n olemas teatud tüüpi inimesi, kellega suhtlemine võib sind ja su tegemisi halvata pikaks ajaks. Need on inimesed, kes tekitavad...

 

On olemas teatud tüüpi inimesi, kellega suhtlemine võib sind ja su tegemisi halvata pikaks ajaks. Need on inimesed, kes tekitavad sinus hirmu, sa hakkad ennast alaväärtustama ja langed masendusse peale nendega suhtlemist.


Milliseid inimesi on parem vältida? 

Neid, kes armastavad olla tähelepanu keskmes

Need on inimesed, kes armastavad draamasid ja skandaale ning tõmbavad alati ühel või teisel moel tähelepanu iseenda isikule.

Kõige targem on selliste inimestega suheldes mitte nende mänguga kaasa minna ja lihtsalt mitte vastata provokatsioonile.

Nende käitumine on tavaliselt tingitud enesekindluse puudusest, mida nad tunnevad ja selleks, et end paremini tunda, otsivad nad teiste inimeste tähelepanu.
 
Ära lase sellisel inimesel enda tuju muuta, mine temast eemale ja liigu edasi. Vastasel korral raiskad sa niisama oma energiat ja aega.
 
 
 


Neid, kes sinuga mitte kunagi nõus ei ole

Ühel või teisel hetkel on meil kõigil tulnud teha tegemist inimestega, kellega meil on erinevad vaatenurgad ja kes oma arvamuse kaitsmiseks on muutunud lausa ebaviisakaks.

Ära raiska oma aega sooviga sellist inimest muuta.

Las igaüks olla selline nagu ta on, sa ei pea kõigiga sõber olema ega kõigiga läbi käima.


Pessimiste, kes varastavad su illusioone

Ära suhtle inimestega, kes naeruvääristavad su unistusi ja soove. Sellised inimesed tahavadki sulle selgeks teha, et sinu teod ei ole midagi väärt.

Sa pead aru saama, et sa ei tohi lasta end mõjutada teiste inimeste arvamustest, sest nii palju, kui on inimesi, on ka erinevaid arvamusi. 
 
Nii nagu on häid inimesi, on ka halbu inimesi, kõik lihtsalt ei taha sulle head ja mõnedel on hea meel, kui sul halvasti läheb. Selline inimene naeruvääristab su tegemisi, sest ta ei taha, et sul hästi läheks.

Ära lase end mõjutada sellest, mida teised ütlevad või arvavad.
 
 
 


Manipulaatoreid

Manipulaator katsub sulle oma vaatenurka peale suruda ja kontrollida sinu mõtteid oma negatiivsuse käitumishoiakuga.

Manipulaatorid ümbritsevad end nõrkade inimestega, keda nad suudavad mõjutada ja kelle mõtteid ning otsuseid nad võivad muuta selleks, et ise sellest kasu saada.

Kui aga sina peaksid tema abi vajama, siis ilmselt ei ole tal kunagi sinu jaoks aega. Ta on lihtsalt alati liiga hõivatud.


Neid, kes leiavad, et sa pead end muutma

Sa ei pea raiskama oma aega nende inimestega, kellega koos olles pead sa alati mõtlema, mida nad sinust arvavad ja kas sa jälle midagi teinud oled.

Vigadest õpitakse. Sa ei saa kontrollida seda, mida teised sinust mõtlevad.

Samuti ei tohiks sa taluda lähedaste poolt pidevat kriitikat enda aadressil ega seda, et sulle igavesti minevikku ette heidetaks.

Parem vaata, kuidas sa saaksid endale üles ehitada positiivsemat elu. 

Kommentaare ei ole