{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : kes on Kaljukitsede parimad sõbrad?

  foto : unsplash / Bensch Accounting      Kaljukits on tru...

 

foto : unsplash / Bensch Accounting

 

 

 Kaljukits on truu ja lojaalne ent väga nõudlik. Nõudlik nii iseenda, kui teiste vastu. 

Sodiaagiringis on päikeselisi märke, on optimiste, on neid, kellele meeldib üle kõige naerda ja neid, kes leiavad kohe kõigiga ühise keele. Ja siis on neid, kes on natuke teistsugused ja erinevad teistest. Kaljukits on nende viimaste seas. Tõtt tunnistades tuleb öelda, et Kaljukitse ei saada just kõige parem kuulsus. Teda peetakse liiga autoritaarseks ja nõudlikuks. Mõnikord võib tekkida tunne, et raske on temaga üldse mingeid suhteid alal hoida. Vähemalt väidavad seda need, kes temaga läbi ei saa. Tegelikult on Kaljukits kõige parem sõber, kelle peale alati võib kindel olla. 


Milline on Kaljukits sõbrana? 

Igal tähemärgil on oma roll. Kaljukitse roll on olla selline sõber, kes aitab sul paremaks saada kõiges, mida sa teed. Kaljukits ei kohtle sind halvemini, kui teised sellepärast, et ta nii vähe oma tundeid välja näitab, ta lihtsalt näeb sinu potentsiaali. Ta tahab, et sa annaksid endast parima. Ta otsib sulle uusi väljakutseid. 

 

 

Ta on lojaalne, võimeline andma oma elu lähedaste jaoks. Selle jaoks pead sa aga tõestama, et sa oled seda ka väärt. Kaljukitsele meeldivad inimesed, kellel on elus kindlad plaanid ja eesmärgid, talle meeldivad ambitsioonikad inimesed. Talle ei meeldi sellised, kes ajavad mingi jama suust välja ja kes ei tea isegi seda, mida nad oma eluga teha tahaksid. Tegelikult on ta isegi hea huumorimeelega aga ainult kõige lähedasemad tuttavad teavad seda. 


Kes on Kaljukitse sõbrad? 

Kaljukits ei hakka kunagi häält tõstma, ta ümbritseb end selliste inimestega, kes talle sarnanevad : kes on rahulikud, tõsised ja väärikad. Tuisupead ei kuulu tema tutvusringkonda, ta ei oska nendega midagi peale hakata.  Otse loomulikult saab ta väga hästi läbi teiste maamärkidega. Koos Sõnniga meeldib talle tegevusplaane koostada. Nad arutavad omavahel pikalt ja laialt investeerimisega seotud küsimusi ja koostavad strateegiaid. Nad aitavad teineteist elus paremale järjele saada. Mõlemad võidavad sellest sõprusest, mille reeglid on paika pandud juba suhte alguses. Kui sa arvad, et see on liiga igav, siis sa eksid, sest omavahel olles on neil mõnikord ka väga lõbus ja tore olla. 

 

 

Neitsiga on lood natuke teised. Nad võivad tundide kaupa organiseerida, planeerida ja sorteerida. Neil on mõlemal oma dokumentide kaustad Google's olemas. Ostunimekirjad, reisinimekirjad, retseptide nimekirjad. Kõik on üksipulgi läbi mõeldud, ühtegi detaili pole kahe silma vahele jäetud. Neile mõlemale meeldib, kui asjad on korralikult tehtud ja organiseeritud. Nad annavad teineteisele nõuandeid, kuidas paremini oma tööasju teha. Kaljukits motiveerib Neitsit, aidates tal olla veelgi ambitsioonikam. Neitsi tõestab aga Kaljukitsele, et elus ei ole ainult töö, mis loeb. 

 

Aga loomulikult võib ka juhtuda, et Kaljukitse ei saa läbi ei Sõnni ega Neitsiga ja sobib väga hästi näiteks Kaksikutega. Selle jaoks, et saada täielikku astroloogilist profiili, tuleb arvesse võtta lisaks päikesemärgile ka kuu- ja tõusumärke, lisaks Merkuuri ja Veenuse aspekti, millel samuti on oma roll. Ja mõnikord tuleb lihtsalt elus jätta ka juhusele ruumi. 

 

 



Kommentaare ei ole