{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millise tähemärgi esindajale toob aprillikuu lõpp suurt õnne kaasa?

foto : unsplash / frame harriak      Aprillikuu lõppu ei...

foto : unsplash / frame harriak


 

 

 Aprillikuu lõppu ei jõua horoskoopide sõbrad ära oodata, sest esiteks saab Merkuuri retrograad läbi 28. aprillil ja tänu sellele hakkavad asjad taas liikuma õiges suunas. Teiseks ei maksa ära unustada, et Merkuuri retrograad tõi seekord kaasa päris palju sekeldusi. 

Merkuur on planeet, mis liigub retrograadselt keskmiselt kolm korda aastas. Merkuuri retrograad kestab kaks kuni kolm nädalat. Tegelikult ei tähenda see nagu hakkaks planeet tagurpidi liikuma - lihtsalt Maa pealt vaadatuna jääb selline mulje. Tegemist on rohkem optilise illusiooniga ent millel on suur mõju. Nimelt põhjustab Merkuuri retrograad iga kord probleeme ja arusaamatusi, omavahelisi erimeelsusi ja lahkhelisid, lisaks ka olmeprobleeme. Tundub nagu läheks sellel perioodil kõik valesti. Sellepärast ongi parem oodata tähtsamate otsuste vastuvõtmisega, kuni Merkuuri retrograad on läbi saanud. Ent sellest hoolimata toob aprillikuu lõpp osade tähemärkide esindajatele suuremat õnne kaasa. Eriti ühe tähemärgi esindajat on ees ootamas väga head uudised. Kogu tema elu on muutumas. 

 

 

 

VÄHK

Vähi tähemärgi esindaja jaoks ei olnud aprillikuu kõige parem, ent kuu lõpp tõotab kõik tasa teha. Mitmed head võimalused on tekkimas ja seda eriti töö juures. Kuu alguses võis Vähk tunda motivatsioonipuudust, nüüd aga peaksid asjad hakkama liikuma lõpuks ometi õiges suunas. Kõikide märkide järgi tundub, et lähemate päevade jooksul tehakse talle üks väga hea pakkumine. Planeedid ei kaitse ainult tema tööasju, vaid ka Vähi majanduslik seis peaks märkimisväärselt paranema hakkama. Tänu sellele saab ta hakata juba suuremaid plaane tegema. 

 

Ent Merkuuri retrograadi lõpp ei too head õnne ainult Vähile. Ka Lõvi tähemärgi esindajaid on ees ootamas suuremad muutused töö juures. Võib juhtuda, et talle pakutakse paremat ametiposti. 

Samuti Sõnni on ees ootamas väga hea kuu lõpp, mis peaks talle kaasa tooma  head õnne ja raha. Ka Sõnni head uudised peaksid olema seotud tööasjadega. Võib isegi juhtuda, et ta saab preemiat tehtud töö eest või pakutakse talle palgakõrgendust. Või siis tuleb talle endale väga hea äriidee, mille ta võiks kohe pikemalt mõtlemata ellu rakendada.

Kommentaare ei ole