{ads}

HIDE

Viimased

latest

Iga tähemärgi kaks erinevat nägu

JÄÄR Jäär pulbitseb energiast ja armastab elu. Ta on motiveeritud, elurõõmus, teab, mida tahab ja ambitsioonikas. Jäärad oskavad head õhkkon...

JÄÄR


Jäär pulbitseb energiast ja armastab elu. Ta on motiveeritud, elurõõmus, teab, mida tahab ja ambitsioonikas. Jäärad oskavad head õhkkonda luua ja teisi naerma panna. Nad on enesekindlad ja julged, kes suudavad end kaitsta ja ei asu tagasi ühegi väljakutse ees.

Ent seesama Jäär on ka kergesti ärrituva iseloomuga, kes muretseb liiga palju, tahab kõiki juhtida ja võib olla agressiivne. Ta vihastab ruttu, kui asjad tema tahtmise mööda ei suju. Tal on raskusi teiste nõuandeid rahulikult kuulata.

SÕNN

Sõnn teeb oma elus palju tööd selleks, et pakkuda endale head elu. Ta valib endale tasuva töö ja valib endale kaaslase, keda ta usaldada võib. Sõnn on väga hoolitsev oma lähedaste heaolu eest, talle sobivad ainult pikad ja tõsised suhted. Sõnn armastab elu nautida ja soovib, et ta lähedastel millegist puudust ei tuleks. Sõnnil on jalad alati kindlalt maa küljes kinni, ta on realist.

Ent sama Sõnn võib olla ka kõige kangekaelsem olend maa peal, kelle arvamust ei ole võimalik muuta. Kes jääb paindumatuks ja põikpäiseks. Tihti oma suhtes on tal kalduvus oma liigse kontrolliga oma kaaslast lämmatada.

KAKSIKUD

Kaksikud on kuulsad oma kahepoolse loomuse poolest. Ühelt poolt on Kaksikud sümpaatsed, head suhtlejad avatud meelega, tundub nagu ei vihastaks nad kunagi. Tundub, nagu elu oleks nende jaoks lill, kõik läheb alati hästi ja tuuakse neile kandikul ette. Kaksikutel on väga palju sõpru, sest nad löövad kõiges meelsasti kaasa.

Ent Kaksikute teine pool on see, mis kergesti ärritub, pealiskaudne tundub ja kes võtab impulsiivseid otsuseid vastu. See teine pool kerkib esile siis, kui Kaksik tunneb end stressis või mures millegi pärast.

VÄHK

Vähil on palju positiivseid jooni, ent üldiselt on nad madala enesehinnanguga. Vähk on tähelepanelik teiste vastu, kaastundlik, pühendunud, lojaalne. Ta on alati teiste jaoks olemas, ka siis, kui sa teda alles väga vähe tunned. Ta on hea ja tundlik ent tihti mõistetakse teda valesti ja kasutatakse teda tema headuse pärast ära.

Ent Vähil on ka teine pool Tänu oma suurele tundlikkusele on tal kalduvus depressioonile ja teistele psüühilistele häiretele. Vähile tundub sageli, et teised teda ei mõista, see paneb tihti teda end teistest eraldama ja oma saatust haletsema. Paljud peavad teda enesekeskseks ja mingil määral võib see ka tõsi olla. Ent Vähk ei ole uhke. Vähil emotsioonid mõjutavad tihti ta tuju ja ta peab sügavalt sisse hingama, et mitte oma tunnetesse ära uppuda. See on väsitav.

LÕVI

Lõvi on sündinud juht ja saab suurepäraselt hakkama igas valdkonnas. Ta on ambitsioonikas, hea suhtleja, lõbus, võluv ja usaldusväärne, sarnanedes Jäärale.

Ent Lõvi võib muutuda ka kergesti egoistiks, uhkustajaks, dramatiseerijaks ja enesekeskseks, kes ei suuda teiste poole minna. Lõvi võib olla tihti liiga pealiskaudne.

NEITSI

Neitsi armastab pinnlikku täpsust, ta analüüsib liiga palju kõike ja otsib lahendusi. Neitsi on metoodiline, loogiline ja täpne. Tema on see, kes kõigele lahenduse leiab. Ta on äärmiselt kannatlik.

Ent Neitsil on kalduvus liiga palju analüüsida ja võtta elu liiga tõsiselt. Ta ei oska lihtsalt olla ja vooluga kaasa minna. Ta võib olla ka paindumatu ja paista külma ja tundetuna. Neitsi on iseenda ja teiste vastu liiga kriitiline.

KAALUD

Kaaludel on oskus rahu maa peale tuua koheldes kõiki inimesi lahkuse ja headusega. Kaalud tegutsevad vastavalt oma sümbolile ja teevad kõik, et saavutada tasakaalukat elu.

Ent on võimatu koguaeg tasakaalu hoida. Kaalud tahavad vältida tüli iga hinnaga tänu oma rahumeelsele loomusele. Kaalud tunduvad tihti ka eemalolevad ja suutmatud otsuseid vastu võtta.

SKORPION

Skorpion on elava loomusega, tal on natuke sarkastiline huumorimeel, mis muudab neid vastupandamatuks kõikide nende silmis, kes teda mõista tahavad.

Skorpionid on emotsionaalsed, ent nad varjavad oma tundeid, et teised neid ära ei kasutaks. Ta on hästi organiseeritud, saab elus kõigega hakkama ja on iseseisev. Skorpion on hea ja lojaalne nendega, keda ta usaldab.

Ent kui sa Skorpionit peaks reetma, siis näed sa kuidas tema manipuleeriv ja kättemaksuhimuline pool välja tuleb. Ta ei armasta end tunda reedetuna .

AMBUR

Ambur tõmbab teisi ligi tänu oma tulisele loomusele. Ambur on optimistlik, armastab elu nautida, on lõbus ja hea suhtleja.

Ent Amburil on raske ainult ühele asjale keskenduda, ta vahetab tihti tegevust. Ta on kergesti ärrituva iseloomuga. Ta tunneb ruttu igavust.

KALJUKITS

Kaljukits on sodiaagi kõige parim ja suurem töötegija. Kaljukitse innustab rikkus ja edu, tal on suur tahe teha seda, mis teda elus paremale järjele viib. Kaljukits on intelligentne, motiveeritud, loogiline, praktilise vaimuga ja hästi organiseeritud. Tavaliselt on ta suur ülemus, kes alati oma lubadustest kinni peab. Töö on Kaljukitse elus kõige tähtsamal kohas.

Ent Kaljukits võib olla ka kangekaelne, uhke, muutumatu meelega ja tihti domineeriv. Tal on raske teiste ideesid arvese võtta tänu oma uhkele loomusele. Ta võib tihti oma eraelu unustada töö pärast.

VEEVALAJA

Veevalaja on kahtlemata sodiaagi kõige huvitavam tähemärk. Veevalaja armastab reisida, avastada teisi kultuure, kohata uusi inimesi. Nad võivad vestelda tunde huvitavatel teemadel.

Veevalaja võib aga tunduda eemalolev, kergemeelne ja emotsionaalselt ligipääsmatu. Tal véoib olla kalduvus vaadata asju ainult läbi praktilise nurga, isegi kui see pole iseenesest halb aga see muudab suhte temaga keeruliseks.

KALAD

Täpselt nagu Vähk on Kalad emotsionaalsed, tundlikud, tähelepanelikud ja loomingulised. Kalad on kaastundlikud ja väga head sõbrad ning kaaslased. Ta on oma lähedastele lojaalne ja valmis kõigeks nnende heaolu pärast.

Ent Kaladel on rasku reaalsusega hakkama saada ja nad otsivad tihti võimalust selle eest põgeneda. Kaladel on kalduvus end eraldada ja otsida üksindust. 
 

Kommentaare ei ole